Carlspall
Image default
Health / Alternative

Met weinig moeite een frisse uitstraling

Krijg je de laatste tijd wel erg vaak te horen dat je er zo moe uit ziet, of vind je zelf dat je er zo moe en uitgeblust uitziet? Naarmate de jaren verstrijken, zal onze huid aan elasticiteit en voor geen stukje huid geldt dat meer dan voor ons gezicht. Deze ontwikkelingen gaan optreden vanaf ongeveer je 30e levensjaar.

Rimpels zijn natuurlijk ook een beruchte boosdoener wanneer het gaat over het ouder tonen van het gezicht, maar er zijn ook andere oorzaken die ons er ouder doen laten uitzien dan we zijn. Als we ouder worden, krijgen we bijvoorbeeld last van hangende mondhoeken. Gelukkig is dit, maar ook de rimpels, een probleem dat vrij makkelijk kan worden opgelost in een cosmetische kliniek.

Een van de meeste uitgevoerde ingrepen is een behandeling met fillers. De fillers kunnen de uitgezakte en ingezakte delen van het gezicht weer jong doen ogen en dat kost gelukkig niet eens zoveel moeite. Anders dan mensen weleens denken, worden er altijd fillers ingezet om het gezicht of delen hiervan op te vullen en nooit botox. Dat is een algemene misvatting, want ten eerste is het natuurlijk ook niet mogelijk om botox als vulmiddel te gebruiken gezien het een spierverslapper is. Door dit effect is botox bijvoorbeeld ook echt niet geschikt om rondom de mond gebruiken om bijvoorbeeld die hangende mondhoeken te verhelpen. We hebben onze mond veel te hard nodig, om te praten, te eten en te ademen. Het zou daarom dan ook schadelijk zijn om hier een spierverslapper te gebruiken omdat je daarmee deze functies verslapt. 

Botox kan dan bijvoorbeeld wel weer erg goed worden ingezet om bijvoorbeeld kraaienpootjes en fronsrimpels te behandelen. Deze rimpels ontstaan ook door overactieve spieren, dus door deze spieren iets minder actief te maken verhelp je hiermee al een groot deel van de klachten.

http://www.faceland.nl

Gerelateerde artikelen

Nieuwe vishengel kopen voor mijn kinderen

Een lift in uw eigen woning

Chiazaad wordt ook wel ‘ superfood’ genoemd, wat is dat?