Carlspall
Image default
Health / Alternative

De juiste voeding voor uw viervoeter

De sleutel hoeft maar omgedraaid te worden en de pootjes beginnen al te trappelen aan de andere kant van de deur. Honden overspoelen het baasje vaak genoeg met liefde en enthousiasme. Om het hondje af en toe te belonen, worden er vaak snoepjes gekocht aan de hand van het uiterlijk en de prijs. Echter valt er aan die snoepjes en hondenbrokken, gezien de ingrediënten, veel te verbeteren.

Holistisch en hypoallergeen

Het unieke recept van Dibaq Sense Grain Free is rijk aan vers vlees, verse vis, verse groenten en fruit. Het onderscheidt zich van andere merken door aan het vlees nog extra veel gedehydreerd vlees toe te voegen, op deze manier wordt de voeding samengesteld aan de hand van pure en kwalitatieve dierlijke proteïnen. De ingrediënten dragen bij aan een versterkt immuunsysteem, een goede hersenfunctie en de gezondheid van de gewrichten. De producten zijn daarnaast uiterst geschikt voor een gevoelige maag en/of darmen en garandeert hierbij een uitstekende spijsvertering. Door de verwerking van zalmolie krijgt de geliefde viervoeter een gezonde en stralende vacht. Bovendien zijn de producten ook geschikt voor honden met moeilijke allergieën. Tot slot zijn de ingrediënten 100% natuurlijk en geschikt verklaard voor menselijke consumptie. Dibaq Sense Grain Free bestaat enkel uit de kwalitatieve voedingsstoffen en bevat hierdoor geen afval, meel of bijproducten.

Snacks

Voor het verwennen van de hond zijn ook de snacks 100% natuurlijk. Hierbij worden kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen ontweken, waardoor de viervoeter zonder gevolgen kan genieten van een snack. De snoepjes zijn zowel graan- als glutenvrij om allergieën te voorkomen. Het gezonde vlees is afkomstig van Europese bodem, hier zijn de producten op eigen tempo luchtgedroogd en puur. Verder zijn de koekjes ook 100% natuurlijk, waarbij er geen sprake is van kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen. De koekjes bevatten geen toegevoegd vet, zout of suiker en  er zijn bovendien dieetversies beschikbaar die ei- en glutenvrij zijn.

Accessoires

Op de site is het daarnaast ook mogelijk accessoires aan te schaffen. Hierbij kunt u zowel terecht bij riemen en banden als kussens of een hondenmand.

http://ydolo.be