Carlspall
Image default
Health / Alternative

BeautyByHeidi: uw schoonheidssalon in Velp

U bent bij BeautyByHeidi aan het juiste adres als u op zoek bent naar een deskundige en klantvriendelijke schoonheidssalon in Velp en omgeving. Ik help u graag bij het aanpakken van bijvoorbeeld pigmentvlekken, rimpels of bij huidproblemen zoals rosacea. Ik vind het belangrijk om onze klanten te helpen bij het terug krijgen van hun zelfvertrouwen. Bent u veertig of ouder? Dan bent u meer dan welkom in mijn schoonheidssalon gezien dit onze doelgroep is. Ik richt mij dan ook op deze groep omdat wij ik ook in deze leeftijdscategorie zitten en weet hoe u zich voelt. Echter hoeft ouder worden helemaal niet te betekenen dat uw huid minder mooi wordt – dit wil ik bij mijn behandelmethodes graag benadrukken. 

Behandelingen van BeautyByHeidi

Bij BeautyByHeidi kunt u terecht voor diverse behandelingen. Welke behandeling het meest past bij u bekijken wij samen door eerst een huidanalyse te doen. Ook worden hierbij uw wensen besproken. Eén van de behandelingen is de Yon-Ka Hydrasun, deze behandeling duurt tachtig minuten en geeft uw huid een behandeling nadat u intensief in de zon bent geweest. Het doel is om pigment te verminderen en uw huid gehydrateerd te houden. Kan uw huid juist een goede reiniging gebruiken? Maak dan kennis met onze Yon-ka Le Grand Classique. Dit is een behandeling van negentig minuten waarbij uw huid diep gereinigd wordt met etherische oliën. Heeft u een droge of gevoelige huid? Dan raden wij aan om te kiezen voor de Hydralessence of de Sensitive behandelingen. Ook bied ik een anti-age treatment aan van het merk EmerginC Protocell. Deze behandeling duurt ook negentig minuten en zorgt voor verjonging van de huid. Hierbij kunt u denken aan een fruitzuurpeeling en een bindweefselmassage. Voor alle behandelingen kunt u kijken op de website. 

Passie voor uw huid

Van jongs af aan wist ik al dat ik mij wilde gaan bezighouden met beauty. In 2009 ben ik gestart als zelfstandig schoonheidsspecialiste en ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in huidproblemen. Daarom werk ik graag met de merken EmerginC, Yon-Ka en Tyro omdat deze staan voor de verbetering van uw huid.