Carlspall
Image default
Health / Alternative

Thuis relaxen

Er is niks lekkerders dan een dagje niks doen en thuis relaxen. Een dagje voor jezelf zorgen door de tijd nemen om lekker in bad te gaan, een boek te lezen of eindelijk die Netflix serie uit te kijken.

Een goed boek of een serie

Heb je geen zin om de hele dag een thuis wellness te verzorgen, maar wil je wel lekker relaxen? Kies dan voor een lekker boek of een goede serie. Maak wat lekkers te eten klaar, zet een kaarsje aan en laat even niks je storen. Trek een lekkere chill outfit aan en jij komt die bank niet meer af!

Thuis wellness

Een andere manier om thuis lekker te relaxen is door een (mini) wellness thuis te organiseren. Of je nu lekker alleen van dit dagje spa geniet of samen met je vriendinnen, met wat gezichtsmaskers, meditatie of iets anders wat helpt om jou te relaxen is jouw dag compleet.

Wil je er nou echt de perfecte thuis wellness van maken? Ga dan voor een jacuzzi. Veel te duur hoor ik je nu gelijk zeggen, maar dit hoeft niet zo te zijn. Er zijn al veel goedkopere varianten om hiervan te genieten met bijvoorbeeld de opblaasbare jacuzzi. Niet alleen scheelt dit in geld, maar ook in ruimte. Gebruik je je bubbelbad niet meer? Laat hem weer leeg lopen en berg hem op.

Creatief bezig zijn

De laatste manier die voor veel ontspanning kan zorgen is kleuren. Deze trend is weer helemaal in en er zijn dan ook genoeg kleurboeken voor volwassenen te verkrijgen. Kom even tot rust met kleurpotloden en stiften en maak een mooie creatie. Ben je meer van verf? Kies er dan voor om een mooi schilderij te maken. Ga zelf aan de slag of kies voor een hulpmiddel zoals de ‘verf op nummertjes’ variant. Je zult merken dat je even alles om je heen zult vergeten en je helemaal gericht bent op je creativiteit.

 

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/