Carlspall
Image default
Health / Alternative

Specialist in personeels- en salarisadministratie

Het registreren en op orde houden van de salarisadministratie is voor iedere startende ondernemer een hele opgave. Er hoeft maar een kleine fout voor te komen in de personeelsadministratie en de loonadministratie is al niet meer correct. Dit kan hem zitten in een verlofaanvraag of ziekmelding, die foutief is verwerkt, waardoor de maandelijkse loonstrook voor de werknemer incorrect is en de salarisadministratie opnieuw bekeken moet worden. Niet alleen is dit zeer vervelend, maar het kost ook nog eens heel veel tijd en energie, die je liever aan het ondernemen had willen besteden.

Om voor elke ondernemer ruimte te creëren voor het investeren in het ondernemerschap biedt CBBS mogelijkheden om de salarisadministratie uit te besteden. Wij zullen ervoor zorgen dat de verlofaanvragen wekelijks worden verwerkt, zodat er geen hiaten zullen ontstaan in de personeelsadministratie. Tevens leidt dit tot optimalisatie van de salarisadministratie, dat nu niet langer meer een zorg voor jou vormt.

Zou jij graag geholpen willen worden bij de salarisadministratie? Zie jij door de bomen het bos niet meer, maar wil jij de administraties niet uit handen geven? Ook dan biedt CBBS mogelijkheden, want wij zijn eveneens een hr adviesbureau. Voor al jouw vragen over optimalisatie van de loonverwerking, complexe vraagstukken voor wat betreft personeelsgegevens of hiaten in de salarisadministratie zijn onze HR services voor jou beschikbaar. Neem daarom snel contact op met ons om alle opties te bespreken.

CBBS is een kleinschalig bedrijf, waardoor wij in de gelegenheid zijn om persoonlijk contact met onze ondernemers te kunnen onderhouden. Graag nemen wij de problemen met jou door met een kop koffie en wij zoeken met jou mee naar de meest geschikte oplossing. Door onze specialistische kennis en ervaringen met ondernemers die jou voorgingen, kunnen wij de problemen nauwkeurig benaderen en optimale oplossingen bieden voor het probleem.

https://www.cbbs.nl/