Carlspall
Image default
Health / Alternative

Milieuvriendelijk schoonmaken voor bedrijven

Milieuvriendelijk schoonmaken voor bedrijven

 

Schoonmaken moeten wel allemaal. Of je nou als huisvrouw of -man de badkamer moet reinigen of als je als bedrijf je hele werkvloer laat zwabberen. Het is belangrijk dat je omgeving schoon is. Zeker je werkomgeving. Als bedrijf wil je natuurlijk niet dat je medewerkers gaan klagen over de hygiëne in het gebouw. Als je niet goed schoonmaakt kan het namelijk gaan schimmelen of kan er ongedierte je pand binnen komen.

De meeste organisatie zorgen dus dat hun gebouw(en) lekker schoon zijn. Voor één of meerdere gebouwen heb je echter wel wat meer schoonmaakspullen nodig dan wanneer je simpel weg je huis even schoon maakt. Veel bedrijven en organisaties zijn daarom klant bij een groothandel schoonmaakartikelen. Dit is erg handig want dan kunnen organisaties spullen inkopen in grote aantallen wat weer tijd en geld kan schelen. Je hoeft dan namelijk maar een paar keer per jaar iets in te kopen en omdat je zo veel koopt kan het zijn dat je ook nog eens korting krijgt en uiteindelijk goedkoper uit bent.

Als je als bedrijf zo veel schoonmaakt en zoveel schoonmaakmiddelen gebruikt kan het schadelijk zijn voor de omgeving. Met de omgeving bedoel ik natuurlijk het milieu. Als je biologisch verantwoord wil gaan schoonmaken moet je kritisch naar de producten kijken die je gebruikt. Er zijn bepaalde stoffen die gewoon niet goed zijn voor de natuur. Sommige producten lijken namelijk prima te zijn, maar blijken achteraf toch nog schadelijk te zijn. De producten moeten zijn gemaakt van 100% biologische, afbreekbare ingrediënten. Dat soort schoonmaakmiddelen bevatten namelijk geen geurstoffen, kleurstoffen of bleekmiddelen. Ook bij de verpakking wordt gelet op het milieu! De meeste verpakkingen zijn dan gemaakt van gerecyclede materialen. De kracht van het schoonmaakmiddel gaat natuurlijk niet achteruit en alles zal daadwerkelijk schoon worden.

Wil je als bedrijf dus milieu bewust gaan schoonmaken? Koop ecologische en biologische schoonmaakmiddelen.

https://fayon.nl/