Carlspall
Image default
Health / Alternative

Een nieuwe look

Haarstijlen, er zijn er onwijs veel verschillende. De een heeft van nature krullen, de andere heeft stijl haar, rood haar, blond, bruin, slag noem het allemaal maar op. En waar de een elke ochtend een half uur bezig is om het in model te brengen hoeft de ander er alleen maar een borstel doorheen te halen om het er goed uit te laten zien. En dan eens in de zoveel tijd is het weer tijd om naar de kapsalon in Delft te gaan. Ga je voor een totaal andere look, of alleen voor de puntjes? In dit artikel lees je de nieuwste haartrends. 

Kort haar, het wordt steeds populairder om je haar wat korter te knippen. Of je nu stijl haar, krullen of slag hebt deze lengte wordt steeds meer gebruikt. Een bob of juist schouderlengte het wordt allemaal gebruikt en staat ook onwijs leuk! De lengte dat het net nog in een staart of knotje kan of juist net iets korter. Het grote voordeel van het korte haar is dat je het snel goed zit 

En dan lang haar, dit heeft zo zijn voordelen doordat je het leuk vast kan doen, een lange staart, een knot, een vlecht het staat allemaal leuk. Je kan je haar krullen, stijl houden, slag erin maken of half opsteken met een half knotje bijvoorbeeld. Het lange haar heeft als nadeel dat het in de ochtend wat langer kan duren voordat je klaar bent.

Highlights, lowlights en balayage zijn ook weer helemaal in. Kleurverschil in je haar met een mooie overloop zonder dat je al snel (erge) uitgroei hebt. Wil je het beste advies? Ga dan langs bij kappers in Delft. Zij kunnen het beste advies geven over wat het mooiste bij jouw haartype staat en welke producten ze het beste kunnen aanbevelen voor een goede verzorging.

https://www.onekappers.nl