Carlspall
Image default
Internet marketing

Waar is de beste plek om te investeren?

brand management books

De beste plaats waar je al je geld, tijd en energie kunt investeren, zijn wijzelf, aldus Steve Pavlina, Amerikaanse blogger, ondernemer, personal performance coach en auteur van de populaire early wake-up-methode. Het rendement van het investeren in uw eigen vaardigheden en kennis zal veel hoger zijn dan in de aandelen van een bedrijf, onroerend goed, enz.

Investeringen in jezelf kunnen nu worden beoordeeld. Je geniet bijvoorbeeld echt van boeken over zakelijke en persoonlijke groei. Je leest er veel van en investeert een behoorlijk budget in je opleiding. Laten we zeggen dat ideeën in veel boeken over zaken nogal vaag zijn, het lijkt u dat er geen manier is om ze in de praktijk toe te passen, dat de auteurs die ze schrijven uit een andere realiteit komen. Maar je leest het steeds maar weer. De ideeën uit deze boeken worden keer op keer herhaald, alleen in andere woorden beschreven. En dan komt een geweldig idee of gedachte over een nieuw project in je op. Het lijkt erop dat u, nogal per ongeluk, hier zelf toe bent gekomen. In feite speelden de boeken en de ideeën die erin werden weerspiegeld een grote rol. Zelfs wat je vloeiend hebt gelezen, is erin geslaagd om op de subcortex te worden gedeponeerd en op het juiste moment, wanneer de hoeveelheid opgedane kennis is toegenomen, drong er een briljant idee bij je op. Dit idee hoeft niet per se zakelijk te zijn. Als je rookt, zullen zelfontwikkelingsboeken je hersenen een beetje anders laten denken, zul je keer op keer gaan nadenken over de gevaren van roken, en na een tijdje (we weten het zeker) zul je in staat zijn om te beslissen om te stoppen. deze verslaving voorgoed en ga sporten. Als je een “niet-zo-goede” relatie hebt met je partner, kun je door het lezen van boeken over psychologie ze weer op het goede spoor brengen. Het lezen van boeken helpt ons zeker veel in het echte leven, ook al zien we er nu niet het resultaat van.

Laten we de financiële kant van de kwestie eens nader bekijken. Steve Pavlina deelt een zeer krachtige truc die hij zelf van Brian Tracy heeft geleerd. De truc is dat je elke maand een bepaald bedrag moet sparen, dat je met een gerust geweten kunt besteden aan het ontwikkelen en verwerven van nieuwe vaardigheden. Tracy raadt af om een ​​groot percentage van je maandsalaris opzij te zetten om je budget niet te overbelasten. Het is eigenlijk genoeg om slechts 3% van wat u verdient te besparen. We weten niet waarom precies 3%, misschien is het een soort magisch getal, maar het werkt echt. Laten we naar een voorbeeld kijken. Stel dat u € 3.000 per maand verdient. 3% is toch maar 90 euro? Het bedrag is klein, laten we eens nadenken over wat we ermee kunnen doen. Het eerste dat in je opkomt is om elke maand 3 non-fictieboeken te kopen en ze te lezen. Maar het risico bestaat dat u geen tijd zult hebben om zoveel boeken te lezen. U kunt deze boeken in audioformaat kopen of u abonneren op een geschikte dienst waarin u een onbeperkt aantal boeken kunt beluisteren en lezen. Je kunt een paar maanden wachten en sparen voor iets groters. Voel je al dat alle deuren nu voor je open staan? 3% is niet veel, maar je kunt het aan echt nuttige dingen besteden.

Als dit bedrag u ongemakkelijk maakt, kunt u beginnen met 1% of met een vast bedrag. Je kunt ze gebruiken zoals je wilt. Zo kon Steve Pavlina op deze manier sparen voor een homegym, waar hij lang van had gedroomd, maar waarvoor geen tijd, moeite en vooral geld was. Als u last heeft van een seizoensdepressie (alles is somber, weinig licht), dan kunt u de spa bezoeken of voor een massage gaan. U kunt zich inschrijven voor cursussen vreemde talen of andere educatieve cursussen. Spring met een parachute. Na het leren van dit kleine geheim, worden alle wegen open.

Dit is een vrij eenvoudige gewoonte waarmee je constant kunt evolueren, iets nieuws kunt leren en niet stil kunt staan. Zet gewoon een vinkje in je agenda op een bepaalde datum: “Vandaag is de dag waarop ik 3% spaar voor mijn ontwikkeling.” Vat een beetje samen: kijk hoeveel geld u de afgelopen maand zou kunnen besparen en besteden aan onderwijs. Als je niet het volledige bedrag hebt uitgegeven, combineer dan je budget en plan wat je deze maand wilt weten of zien. Er moet een specifiek doel zijn om te voorkomen dat u die besparingen verspilt. U moet voortdurend onthouden dat u in uzelf, uw ontwikkeling, investeert. Dit geld zal zich nu niet terugbetalen, maar deze investering zal zich op de lange termijn zeker terugbetalen.

Steve Pavlina benadrukt dat er een specifiek doel moet zijn. Inderdaad, zelfs als je jezelf in een winkel bevindt en je hebt 1 miljoen euro in je portemonnee, maar er is geen boodschappenlijstje, ga je later alles meenemen, alles wat misschien niet nuttig voor je is. Maar nu weet je dat het verzamelde geld moet worden besteed aan persoonlijke groei. Bedenk waar u ze precies kunt investeren. Laten we 30 aandelen kopen van Better Your Health, 10 aandelen van Financial Wellbeing, 5 van Speech and Speaking Development en 20 van Family Prosperity. Besteed verstandig, investeer in zelfontwikkeling, de resultaten zullen niet lang op zich laten wachten.

.….meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing cost

https://marketingbook.shop/