Carlspall
Image default
Woningen

Dikke truien dagen en klimaat Vlaanderen

huis te huur

Ter gelegenheid van “Thick Sweater Day” trekt de leider de dunne luchtpijp aan het lint. “Het klimaat is geurig” is erg belangrijk, want fietsen heeft een lage CO2-uitstoot, geen vervuiling en geen lawaai. Anders moet u heel hard op elkaar tanden.

De jaarlijkse dikke truien dag behoeft nauwelijks uitleg. Verlaag de verwarming met één graad, trek een trui aan en houd rekening met de impact op klimaat en energie. Deze keer koos u ook voor fietsen als uw “hulpmiddel voor dagelijks vervoer”. In dit geval bracht Kaupman het klimaatflanel in de wind.

Tegenwoordig zijn fietsen het beste alternatief voor auto’s. Je kunt ermee van de voordeur naar de voordeur rijden zonder op zoek te gaan naar een parkeerplaats of vast te lopen in de file. Met een soepele pedaalslag beperkt u bovendien de uitstoot van kooldioxide en bereikt u op een verfrissende en aangename manier uw bestemming.

Wat? Te koud? Te nat? Is de wind te sterk? Je bent Vlaams of niet? In het tijdperk van snelle fietsen, elektrische bromfietsen en lichte fietsen zijn er nauwelijks excuses. Elke zondag zie je felgekleurde wollen truien in de Vlaamse parochie. Als de tube nog om de schouder wordt gedragen, moet de “one trip” minimaal 350 kilometer lang zijn. Als het hele tactische plan is om die pedalen zo hard mogelijk in te drukken. Als het spel nog steeds heel eenvoudig is: “Je bent moe, pijnlijke.”

Je hoeft het niet extreem te maken. Voor alle duidelijkheid: de dag met dikke truien is de belangrijkste dag. Natuurlijk lijkt het in de periode dat het klimaat vordert dat het minstens een dag duurt om na te denken over wat je kunt doen. Zet het vuur een graad lager. Trek een dikke trui aan. fietsen.

Geniet van de frisse lucht!

huis te huur wondelgem

https://be.propenda.com