Carlspall
Image default
Health / Alternative

Je ziet er goed uit

Er goed uitzien, voor iedereen is het toch wel belangrijk. Er is natuurlijk ook een deel wat je zelf kunt ondernemen: genoeg bewegen en goed op je eten letten. Maar alsnog heb je soms misschien de behoefte om de natuur een beetje te helpen en daar is helemaal niets mis mee. De cosmetisch arts kan je hierbij goed helpen en op een natuurlijk uitziende manier je uiterlijk verbeteren.

Soms zijn ontevredenheden over het uiterlijk niet alleen van cosmetische aard. Sommige problemen kunnen ervoor zorgen dat je ook echt daadwerkelijk ongemak ervaart dat verder gaat dan alleen maar onzekerheid over het uiterlijk. Hangende oogleden zijn zo’n probleem. Behalve dat dit natuurlijk vaak ook ontsierend is, kan dit ook veel praktische problemen opleveren. Mensen ervaren vaak hoofdpijnen omdat zij hun ogen niet goed kunnen openhouden en hier veel meer moeite voor moeten doen. Daar wordt je natuurlijk ook nog eens erg moe van. In zo’n geval kan een ooglidcorrectie een goede optie zijn. Gelukkig zijn de ervaringen ooglidcorrectie dat men na een ooglidcorrectie van deze klachten is verholpen en gewoon weer verder kan met het dagelijkse leven, maar dan een stuk lichter!

Een ooglidcorrectie is geen zware ingreep, je hoeft er niet eens voor onder narcose. Een ooglidcorrectie van de bovenste oogleden, de meest uitgevoerde ooglidcorrectie, kan gewoon onder plaatselijke verdoving plaatsvinden en dat zorgt ervoor dat je een deel van de klachten kunt uitvlakken. Je hebt geen herstelperiode van de narcose en kunt je daarom volledig richten op het herstel van de oogleden na de operatie. Voor dat herstel is het ontzettend belangrijk dat je het behandelde gebied goed koelt. Dit koelen zal ervoor zorgen dat de zwelling en ook de blauwe plekken in ieder geval een heel stuk minder zullen zijn en dat je dus sneller kunt herstellen van de ingreep.

http://injectableklinieken.nl/

Gerelateerde artikelen

De juiste tennisschoenen kopen

De top 5 meest exclusieve soorten koffie

Toch nog muziekles