Carlspall
Image default
Health / Alternative

We Moeten Naar Buiten

Helaas is het tegenwoordig toch een trend die je overal door het land ziet. Of misschien kan ik beter zeggen, een die je niet ziet. Kinderen zitten steeds meer binnen, wat betekent dat je ze ten opzichte van vroeger een stuk minder buiten ziet spelen. Dit is natuurlijk allemaal terug te leiden naar de opkomst van de technologie. Kinderen grijpen toch eerder naar die joystick tegenwoordig om een potje FIFA te spelen in plaats van zelf die voetbal op te pakken en buiten op het pleintje een balletje te gaan trappen.

 

Als ouders heb je toch de verantwoordelijkheid om kinderen weer een reden te geven om naar buiten te gaan! Maak het buiten zijn aantrekkelijk voor je kinderen. Wanneer je een mooie achtertuin hebt is het mogelijk om buiten speeltoestellen te plaatsen in je tuin. Je hebt bij het plaatsen van buiten speeltoestellen heel veel verschillende mogelijkheden voor je kinderen. Denk hierbij aan een houten zandbak, schommels of een mooie glijbaan bijvoorbeeld. Dit zijn allemaal verschillende soorten buitenspeelgoed die te verkrijgen zijn en makkelijk in je tuin te plaatsen zijn. Heb je de ruimte? Gebruik deze dan om je kind naar buiten te krijgen.

 

Helaas heeft natuurlijk niet iedereen de ruimte om speeltoestellen voor buiten te plaatsen in hun achtertuin. Zijn er dan andere mogelijkheden voor deze mensen? Natuurlijk is het ook voor deze mensen mogelijk om de kinderen te motiveren de buitenlucht op te zoeken in plaats van binnen achter dat scherm te blijven hangen. Een leuk soort speelgoed voor kinderen zijn de trikers en skelters. Hierop hebben kinderen de tijd van hun leven en zijn ze nog eens in beweging ook! Er zijn veel verschillende soorten en maten dus er is zeker weten voor ieder wat wils.  Kom daarom in beweging om je kind in beweging in te krijgen!

 

https://www.buitenspeelgoed.nl/