Carlspall
Image default
Health / Alternative

Ooglidcorrectie, maar bij wie?

Een ooglidcorrectie maakt veel mensen bang, want wat nou als het fout gaat? Heb ik een goede dokter? Heeft mijn dokter wel genoeg ervaring?  Veel vragen die gesteld worden door mensen die voor het eerst een ooglidcorrectie aangaan. Maar wees gerust, want bij ooglift bent u aan het goede adres.

 

Ervaring ooglidcorrectie

Ooglift heeft al veel ervaring met een ooglidcorrectie. Met al meer dan 11.000 behandelingen. Voor diegene die hier alsnog aan twijfelt, is op de website een groot aantal ervaringen beschreven door de patiënten zelf. Zo schreef iemand ‘’ Ik zou het zo weer doen. Dokter Geerling is een goede chirurg. Ben zeer blij met het resultaat en kan het iedereen aanbevelen. Waardering: 9.0’’. Het is begrijpelijk dat veel mensen een ooglidcorrectie eng vinden, maar door deze ervaringen te lezen, word je zeker gerustgesteld. Ook staan er resultaten op de website van patiënten, hier kun je een voor én na foto zien. Verder staat hier ook een foto afgebeeld hoe het herstel verloopt van de ogen na de operatie met een uitleg hoe ze hier stap voor stap mee tewerk gaan. Ze hebben zelfs een kort filmpje gemaakt om je het nog een keer kort uit te leggen!

 

Kosten ooglidcorrectie

Ooglift heeft veel contracten afgesloten met verzekeringsmaatschappijen. Maar bij bijna alle overige verzekeraars is ook een contract niet nodig. Ooglift kan dan gewoon een digitale aanvraag voor je indienen. Daarna bepaald een medisch adviseur van je verzekeringsmaatschappij of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Gezichtsveldbeperking is hier vaak het geval. Maar klachten als vermoeidheid en hoofdpijn zijn hier geen reden om de ooglidcorrectie te vergoeden. In het geval dat de ofoglidcorrectie niet vergoed kan worden, kost de behandeling maar 875 euro voor beide ogen! De prijs is inclusief BTW, het intakegesprek en alle na controles. Aangezien ooglift maar liefst gemiddeld 45 ooglidcorrecties per week verricht, kunnen zei deze handeling voor deze prijs aanbieden. Voor meer informatie, kan je terecht op de website: www.ooglift.nl . Ook kun je via de website makkelijk een afspraak maken onder het kopje ‘Afspraak maken?’. Hier hoef je alleen maar je gegevens in te vullen en dan neemt ooglift zelf zo snel mogelijk contact met je op!