Carlspall
Image default
Health / Alternative

Korting op het parkeren bij Eindhoven

Wist je dat bij Eindhoven airport parking je ook korting kunt krijgen bij parkeeraanbieders? De meeste garages bieden al scherpe prijzen, maar dankzij kortingscodes kun je goedkoper uitkomen.

Je wilt op reis gaan en je moet je auto bij Eindhoven achterlaten. Je gaat dus op zoek naar de beste parkeergarage die je goede beveiliging biedt, misschien een extra service geeft en ook niet te veel gaat kosten. Het hoeft niet daar te stoppen. Er zijn vele garages die je nog extra kortingen bieden.

Het is belangrijk om van tevoren parkeeraanbieders te vergelijken om te zien welke de beste service biedt, dus je kunt meteen nagaan waar je het meest korting kunt krijgen. Sommige geven 5% korting, anderen geven je een bepaalde bedrag als je 4 weken bij ze parkeert en dan zijn er weer aanbieders die je wel 81% korting geven!

CentralParking heeft ook kortingen zoals vroegboek-, en last minute korting. Een vroegboekkorting krijg je wanneer je ruim van tevoren een parkeerplaats boekt. En de last minute korting krijg je wanneer je op het laatste moment, misschien een dag van tevoren, een parkeerplaats boekt. Om na te gaan hoeveel deze kosten, moet je contact opnemen met CentralParking.

Om van tevoren om de hoogte te zijn van alle kortingen en aanbiedingen, moet je een abonnement nemen op de verschillende nieuwsbrieven. Zo mis je nooit meer een actie of kortingscode. Je weet nooit wanneer je ze nodig gaat hebben. Misschien plan je een vakantie op het laatste moment en kunnen deze codes van pas komen.

http://www.parkereneindhovenairportnl.nl/park-sleep-fly/