Carlspall
Image default
Health / Alternative

Waterpijp tips

 

Het is weekend. Jij en je vrienden hebben de bedoeling om lekker niks te gaan doen dit weekend en besluiten om een waterpijp te gaan roken, helemaal geen slecht idee. Je draait rustige muziek, iedereen is in de ‘chill mood’ en je maakt je even nergens druk om. De perfecte context voor een goede waterpijp avond. Nu is een waterpijp niet nieuw maar ben je toch wel is benieuwd hoe het beter of anders kan. 

Daarom hier van mij wat waterpijp tips:

  1. Om de rook af te koelen, gebruik ijs! Dit op zich een bekend en veel gebruikt fenomeen. Doordat de vloeistof koud wordt zal de rook een verkoelend effect hebben, dit zal je aangenaam verassen.
  2. Doe is een andere vloeistof in je waterpijp vaas. De rook trekt door de vloeistof heen. Doordat het andere vloeistof is mengen de smaken zich, hierdoor varieert de smaak elke keer weer. Vergeet de waterpijp niet grondig schoon te maken na afloop, wordt het ook niet zo’n plak zooi.
  3. Normaal kies je smaak en geniet je daar de gedurende tijd van. Probeer is iets nieuws en mix een smaak! In plaats van appel en munt apart te roken, combineer ze. Dit is natuurlijk een voorbeeld, wees creatief en de uitkomst zal je nog wel is kunnen verbazen.
  4. De vierde en laatste tip, als je bepaalde smaken hebt gerookt blijft de smaak hangen in de slang. Als je de slangen verwisselt en tussendoor goed schoonmaakt zullen de smaken niet gecombineerd worden en proef je echt puur de smaak die je roken wilt. 

Als je nou een echte sisha liefhebber bent die allerlei trucjes en kunstjes kan en je bent op zoek naar wat anders, hoop ik dat we je hiermee wat verder geholpen hebben. Jij hebt recht om er van te genieten, geniet van je pijp

https://premium-hookahs.nl