Carlspall
Image default
Health / Alternative

Populariteit van de e-sigaret

Elektrische sigaretten zijn nu heel populair. Dat is niet vreemd aangezien er vele voordelen gebonden zijn aan het roken van ze. Wil je weten wat deze voordelen zijn? Lees maar verder.

Allereerst zijn e-sigaretten veel gezonder dan normale sigaretten. Dat komt, omdat ze geen koolmonoxide en teer in zich hebben. Dit is dus ideaal voor mensen die willen stoppen met roken. E-sigaretten hebben wel nicotine en deze zorgt ervoor dat de roker geen ontwenningsverschijnselen vertonen. Dus helemaal stoppen met roken hoeft niet. Het is ook mogelijk om e-sigaretten zonder nicotine te roken.

Daarnaast is het ook gezonder voor mensen om je heen. Zij ademen dan geen rook en vieze geuren in. Je kan dus gewoon samen met ze blijven zitten wanneer je zin hebt om te roken. E-sigaretten mogen trouwens ook binnenshuis gerookt worden.

Je komt ook goedkoper uit met e-sigaretten. De vloeistof die je nodig hebt om ze te kunnen roken kost minder dan wanneer je geld uitgeeft voor meerdere pakken sigaretten. Over de vloeistof gesproken: je kunt ze in verschillende smaken krijgen. Dat is dus een leuk extraatje.

Er is een website die Esigaretervaringheet die je alle informatie over e-sigaretten kan geven. ze vertellen je wat voor soort e-sigaretten er zijn en welke ideaal voor jou zijn als beginner. Je kunt ook nagaan welke de beste E-sigaret van 2017 is en ook van voorgaande jaren.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van zo een sigaret, kun je ook meteen op de website nagaan welke webshops de sigaretten verkopen en wat de prijzen allemaal zijn.