Carlspall
Image default
Health / Alternative

Personal Coach bij In Motion Health

Een personal coach van In Motion Health kan zorgen dat je lichamelijk een gezond niveau bereikt of dat je een doelstelling haalt die je zelf hebt gezet. Met hulp van een dergelijke professional kan men de spierontwikkeling op een beheerste manier controleren. Zo krijgt men minimale blessures tijdens het sporten en kan men voortdurend doortrainen. Met hulp van een personal coach van sportschool In Motion Health kan men ervoor zorgen dat men een vast ritme aanhoudt en de condities gecreëerd worden waarin trainen makkelijk wordt.

Men kan bij onze sportschool in groepsverband lessen volgen, maar men kan ook persoonlijke sportlessen krijgen van een eigen toegewezen coach. Als men dus meer iemand is die in groepen gemotiveerd blijft zijn er dus tal van opties bij In Motion Health beschikbaar.

Fitness op maat

Men kan bij In Motion Health fitness op maat ontvangen. Als men graag een specifiek doel wil bereiken, of dat nu afvallen is of aankomen wat betreft spiermassa, kan men dat in onze fitnessclub bereiken. We hanteren daarbij geen gewone aanpak. Zo hebben we geen gymapparaten zoals andere sportscholen, maar uitsluitend personal coaches en voedingsdeskundigen die op individueel niveau iemand kunnen helpen met het bereiken van een goede gezondheid. Op die wijze biedt In Motion Health hoge kwaliteit fitness mogelijkheden aan die op maat worden afgesteld.

Voeding en sport

Een ander belangrijk deel naast sport is voeding. Bij fitnessclub In Motion Health vinden we het erg belangrijk dat alle aspecten van het trainproces worden meegenomen. Zo kan men zorgen voor een goed dieet dat past bij de trainingsmethode die een personal coach heeft opgesteld. Een diëtist kan dan helpen met het opstellen van een voedingsplan dat ervoor zorgt dat men snel kan aankomen qua spieren of men juist makkelijk kan afvallen. Dergelijke totale aanpak kan men vinden bij de sportschool van In Motion Health.