Carlspall
Image default
Health / Alternative

Met BMM-supplements kun je Sarm kopen in Nederland

Ben je geïnteresseerd in sarms kopen? BMM-supplements heeft de mogelijkheden om in Nederland deze hulpmiddelen te verkopen. Voor degene die het niet weten: een SARM is een nieuw soort anabool die niet de negatieve bijwerkingen heeft die anabolen hebben. Dit is in ieder geval hoe ze worden verkocht. Het is op het moment een volledig nieuw middel en dit is hoe het wordt aangekondigd in de Amerikaanse magazines.

Waar staat SARM voor? SARM staat voor Selective Androgen Receptor Modulators. Dit betekent kortweg dat deze stoffen zichzelf kunnen bevestigen aan de androgeen-receptoren. Het grote verschil tussen SARM en anabolen is at de SARM selectief werkt en dus niet overal zijn effecten nalaat. De opbouw van spiermassa wordt gestimuleerd en de delen zoals de prostaat en de tepels van het lichaam niet aantast. De haargroei blijft ook in stand. Dit is omdat de SARM een middel is dat niet met hormonen werkt. De meeste andere hulpmiddelen zijn dat juist wel. De gewone anabolen zijn nu bekend van de nare bijverschijnselen die ze veroorzaken. Dit is het grote nadeel van de Anabolen. De SARM hebben minder bijwerkingen en deze komen ook minder voor. Deze bijverschijnselen heten androgene bijverschijnselen.

Bij de ontwikkeling van de anabolen is altijd geprobeerd om een manier te vinden om de positieve ne negatieve eigenschappen van elkaar te scheiden. Dit is dan ook nog nooit gelukt. De hormonen eigenschappen zorgen zoor veel trammelant. Vooral bij vrouwen is dit erg storend. Dus een hulpmiddel waarmee je meer spieren kunt opbouwen terwijl je niet bang hoeft te zijn dat je haar uitvalt, gekke puisten krijgt, leverschade oploopt en een gevaarlijke bloeddruk krijgt? Dat is toch onmogelijk. Dit was dan ook altijd de droom van iedereen die sportvoedinggebruikt. Met de nieuw ontwikkelde SARMS lijkt dit dan toch eindelijk een mogelijkheid te zijn.