Carlspall
Image default
Health / Alternative

Een kincorrectie doen?

Eigenlijk is het overgrote deel van de mensen op de wereld niet helemaal tevreden met hoe ze eruitzien. Door de media zien we constant irreële beelden van veel te opgedirkte mensen en langzaam gaan we geloven dat dat is hoe mensen eruit horen te zien. Dat is natuurlijk nonsens.

Er zijn ook veel mensen die wat aan hunzelf willen veranderen. Die vinden dat ze een of twee eigenschappen van zichzelf helemaal willen veranderen. In de meeste gevallen gaat het om een klein dingetje zoals een ooglid dat een beetje verder omhoog zou moeten of bijvoorbeeld iemand zou graag een wat minder grote kale plek willen op z’n hoofd. Het mooie is dat er tegenwoordig ene hele hoop kan worden veranderd.

Sommige mensen worden na verloop van tijd zelfs zo onzeker dat je er erg aan kunnen leiden. Dit is niet zomaar de onzekerheid die de meeste ervaren wanneer ze iets voor het eerst gaan doen, maar een onzeker gevoel dat ze de hele tijd dwarsboomt. Dan hebben ze een negatief zelfbeeld dat steeds erger en erger wordt. Dat hoeft tegenwoordig niet meer Met klinieken als Orfeokliniek waar professionele chirurgen hun werk zorgvuldig doen, kun je eindelijk afrekenen met je negatieve uiterlijke eigenschappen. Dan ben je af van het geestelijke leiden en dan kun je gewoon weer verder met je leven. Wat veel wordt gedaan is dat mensen een kaakoperatie aangaan. Deze ingreep verloopt gelukkig geheel onder narcose, zodat je er geen pijn van hebt. Na de operatie is het wel mogelijk dat je er pijn van hebt. Maar je krijgt oefeningen te doen en je wordt geholpen om ervoor te zorgen dat je na enkele weken gewoon weer kunt kauwen zoals je altijd gewend was.

Soms is het niet de kin, maar de kaak waar je hinder van ervaart. Je kunt ook bij Orfeokliniek terecht voor een chirurgische kincorrectie.