Carlspall
Image default
Health / Alternative

Dansschool voor kinderen en volwassenen

Kom naar In Motion Dans. Het is dé dansschool voor kinderen en volwassenen. Men hoeft niet goed te kunnen dansen voordat men zich bij ons aansluit. Ook voor beginnende dansers is er genoeg ruimte om te groeien en is er volop begeleiding van onze leraren en leraressen. Er is ruime keuze uit dansstijlen als jazzballet, breakdance, streetdance en dergelijken. Men kan meedoen als individu, maar het is tevens een optie om groepslessen te volgen. De dansleraren van In Motion Dans zorgen ervoor dat je je geheel kunt ontwikkelen op je eigen manier. Er zijn mogelijkheden voor beginners en gevorderden.

Voor kinderen zijn er opties als peuterdans en Kids Swing waar zij terecht kunnen indien zij willen leren dansen. Ook voor de ouderen zijn er nog tal van mogelijkheden om in vorm te blijven. Zo is er het Zuid-Amerikaanse zumba, is er tai chi, yoga en pilates. Genoeg te doen dus bij onze dansschool In Motion Dans.

Geschikt voor jong en oud

In Motion Dans biedt danslessen voor jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hier zichzelf uitdrukken op de muziek. Er zijn tal van muzieksoorten en dansstijlen die gebruikt kunnen worden. Onze leraressen en leraren zijn bekwaam in het leren van deze dansmethoden aan anderen. Zo kunnen kinderen en volwassenen als beginners of als gevorderden leren dansen bij onze dansschool In Motion Dans.

Streetdance, breakdance en jazzballet

Wil men een expressieve danser worden? Dan kan men bij In Motion Dans streetdance, breakdance en jazzballet beoefenen. Met deze dansstijlen kan men alle kanten op. Het zijn mixes van diverse stijlen en kunnen daarom niet als één vastomlijnde dansvorm omschreven worden. Improvisatie en creatieve uitingen staan centraal in deze vormen van dans en muziek. Zo telt breakdance al vier ondersoorten waaronder top rock, freezes, powermoves en footwork. Streetdance is ontstaan op middelbare scholen, in clubs en natuurlijk op straat. Jazzballet is vele malen vrijer dan het klassieke ballet waar het vandaan komt en heeft authentieke jazzelementen erin verwerkt. Dergelijke dansstijlen kan men oefenen bij In Motion Dans.