Carlspall
Image default
Health / Alternative

Bezig blijven

De wereld staat op zijn kop: Corona grijpt hard om ons heen en wereldwijd zijn er al meer dan 700.000 besmettingen geconstateerd met coronavirus. Elk land zet er nu alles op alles om het virus in te dammen en zo te voorkomen dat er meer besmettingen en doden komen. Een van de maatregelen die bijna elke overheid getroffen heeft, is het beperken van sociale contacten door onder andere de bevolking verplicht te laten blijven door bijvoorbeeld een lockdown. De Nederlandse regering vindt een lockdown te ver gaan en probeert het virus te bestrijden door het verminderen van sociale contacten en adviseert iedereen om vanuit huis te werken. Daarnaast wordt er afgeraden om naar buiten te gaan. Omdat we met ze alle binnen moeten blijven kan de verveling snel toe slaan. Weet je na al die dagen niet meer wat je moet doen en slaat de verveling hard toe? Lees deze blog dan verder want wij hebben een aantal bezigheden voor je op een rij gezet.

Opknappen bank

Je leren bank heb je al een tijdje en langzamerhand begint je last te krijgen van veel gebruikerssporen. Gelukkig hoef  je niet naar een professional om je bankstel te renoveren. Leerverf is goed genoeg om gebruikerssporen te verwijderen. Het bank verven is een leuke bezigheid met een leuk resultaat. De bank zal weer goed als nieuw lijken.

Bespeel een instrument

Je hebt vast thuis een oud instrument liggen wat je jaren al niet aangeraakt hebt. Maak als eerst het instrument goed schoon en begin dan pas met oefenen. Dankzij de online wereld zijn er tientallen tutorials op YouTube hoe jij een instrument kan bespelen. Zo zijn er filmpjes over het gitaar spelen, maar ook bijvoorbeeld blokfluit. Het bespelen van instrument is goed voor de hersenen en een leuke bezigheid die je kan blijven doen, zelfs na deze corona crisis.

https://www.leerverfshop.nl/