Carlspall
Image default
Entertainment

Astera verlichting voor je evenement of videoproductie

De verlichting van Astera biedt vele mogelijkheden

Als jij op zoek bent naar armaturen waarmee je alle kanten op kunt gaan dan is Astera de oplossing voor jou. Deze Duitse verlichtingsfabrikant zet in op het produceren van lampen die op elke vraag een antwoord bieden. Bij evenementen en videoprojecten worden de producten van Astera maar wat graag gebruikt. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos doordat er vele soorten armaturen zijn. De Duitse firma maakt bijvoorbeeld spots voor op de grond, de muur of het plafond. Daarnaast is Astera bekend van de Tubes: lichtbuizen die draagbaar zijn en vastgeklikt kunnen worden in daarvoor bestemde houders.

Astera werkt honderd procent draadloos

Kijk je naar videoproductie dan biedt een draagbare Tube de mogelijkheid om buiten camera met de lichtbron in handen te lopen. Dit zorgt voor veel flexibiliteit. De armaturen van Astera zijn allemaal draadloos. Dit voorkomt onnodig gedoe met draden die tijdens evenementen of video-opnames behoorlijk in de weg kunnen liggen. De verlichting is te bedienen via een app op mobiel of tablet, via een afstandsbediening met infrarood of via een lichttafel. Er zijn dus talloze mogelijkheden voor jouw project.

Stel je kleurtinten naar eigen wens in

Verlichting is onwijs persoonlijk. Astera biedt daarom de mogelijkheid dat jij zelf de lampen kunt instellen in elke denkbare kleur. De range is hier RBG, amber en mint. Daarbij kun je ook nog eens de kleurtint aanpassen door naar de Kelvin-schaal te kijken. Deze bepaalt hoe warm jouw licht zal zijn. Door dit te combineren heb jij een geweldige grote keuze aan kleur voor jouw verlichting.

Bepaal zelf de runtime van je Astera verlichting

Tijdens evenementen of videoproducties is het fijn om te weten hoe lang je van verlichting gebruik kunt maken. Bij Astera zit dat abosluut goed: de techniek is tot maximaal 20 uur achtereen te gebruiken. Hierdoor weet je zeker dat jouw videoproductie of evenement voor langere tijd van verlichting voorzien kan worden.

De armaturen zijn door IP65 waterproof

De verlichting van Astera kan ook gebruikt worden voor architectonische verlichting. De lampen zijn namelijk IP65, waterproof. Zo kun je ze buiten neerzetten om een museum, je bedrijf of een ander gebouw te verlichten. Je creëert hierbij een prachtig effect waardoor passanten misschien zelfs wat langer blijven kijken.

Zoek een leverancier van Astera

Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van de Astera verlichting is het verstandig om te zoeken naar een leverancier. Deze kan jou helpen om de juiste armaturen te verkrijgen. Dikwijls geven deze partijen ook passend advies wanneer je hiernaar vraagt. Zo kun jij met behulp van de verlichting van Astera jouw lichtplan laten uitkomen.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/astera/