Carlspall
Image default
Health / Alternative

Belangrijkste E-commerce trends

E-commerce veranderd de markt in een rap tempo. De ontwikkelingen gaan razendsnel en als je als onderneming hierin niet op inspeelt zal je verder achter de concurrentie blijven. De gemiddelde online shopper geeft zo 100 tot 250 euro uit per 3 maanden. In dit nieuwe commerciële tijdperk is het belangrijk om je webshop in orde te hebben. Een oud en niet fijn werkende webshop is wel toe aan vervanging. Een webshop laten maken kost wat geld, maar is het zeker waard. In deze blog gaan we enkele belangrijke trends bespreken.

AR en VR

Volgens een onderzoek van Gartner zullen er in 2020 ongeveer 100 miljoen consumenten een aankoop doen door middel van AR. De technologie helpt ons om de omgeving te scannen en daarbij nieuwe producten kan intrigeren. Je kan dus makkelijker bepalen of een kledingstuk je goed staat. AR en VR gaan beide erg belangrijk zijn op de online markt. Het integreren van deze technologieën op de website is zeker noodzakelijk. Om deze technieken in je website te implementeren kan je contact zoeken met een applicatie ontwikkelaar.

Voice search en SEO

Voice search werkt nu nog niet helemaal optimaal, maar in de toekomst moet dit natuurlijk veranderen. Het doen van zoekopdrachten via je stem kan natuurlijk erg handig zijn als het goed uitgevoerd wordt door de technologie. Zo kan het autorijden ook veiliger blijven. Een webshop zal dus aangepast moeten worden aan deze ontwikkelingen. Zoeken via je stem zou dus langere zinnen opleveren. Als SEO expert moet je dus gaan onderzoeken waar de klant naar zal zoeken

Blockchain

Blockchain is een moderne ontwikkeling die voor transparantie en eerlijkheid zorgt. De blockchain is een veilige opslag plaats waar informatie voor iedereen beschikbaar is. De voedingsindustrie maakt al gebruik van de blockchain. Ze gebruiken het voornamelijk om voedselschandalen tegen te gaan. Er wordt verwacht dat meerdere sectoren zullen volgen omdat consumenten een transparante werkwijze van een bedrijf verwachten.

https://www.edit4u.nl/