Carlspall
Image default
Health / Alternative

Acupunctuur in Ede heeft mijn klachten verholpen

Om van verschillende klachten af te komen, was ik op zoek naar een aanbieder van acupunctuur in Ede. Hierdoor ben ik eerst gaan informeren bij vrienden en familie of zij misschien ervaring hadden met een aanbieder van acupunctuur in Ede. Toen zij allen aangaven dit niet te hebben, besloot ik zelf maar eens op onderzoek uit te gaan. Hierbij vroeg ik hulp van een vriendin die elders in Nederland woont. Zij adviseerde mij namelijk om eens te kijken naar acupunctuur. Ik had het met haar over mijn klachten en haar kwam dit erg bekend voor. Zij had al eens gebruik gemaakt van acupunctuur in haar regio, waardoor zij mij dit aanraadde. 

Een fijne intake voor acupunctuur in Ede

Samen met mijn vriendin ben ik op verschillende websites voor acupunctuur in Ede gaan kijken. Zodoende kwamen wij al snel terecht op de website van Acupunctuur Qi. Deze website zag er meteen al erg overzichtelijk uit en daardoor wisten wij al snel wat wij konden verwachten van deze website. Hierdoor besloten wij te kijken of Acupunctuur Qi mij kon helpen met het verhelpen van mijn klachten. Dit was dan ook de reden dat ik besloot om contact op te nemen met deze aanbieder van acupunctuur in Ede en te vragen of zij mij kon helpen met het verhelpen van mijn klachten. Tijdens dit eerste gesprek werd mij meteen voorgesteld om langs te komen voor een intake. Tijdens deze intake kon er gekeken worden wat er allemaal mogelijk was voor mij en of Acupunctuur Qi mij kon helpen met het verhelpen van mijn klachten. 

Ik kijk met een goed gevoel terug

De intake verliep erg goed en ik wist meteen waar ik aan toe was. Hierdoor kwam ik niet voor verrassingen te staan en wist ik goed wat ik kon verwachten van de daadwerkelijke behandeling. Ik heb mij altijd fijn gevoeld bij Acupunctuur Qi en wist continu waar ik aan toe was. Hierdoor kijk ik met een zeer goed gevoel terug op de acupunctuurbehandeling bij Acupunctuur Qi in Ede. Ik had dit zeker niet willen missen en ben erg blij met de tip van mijn vriendin!