Carlspall
Image default
Woningen

Een vlakke lichtstraat laten bouwen?

Een vlakke lichtstraat is een hele mooie constructie en het is ook nog eens heel praktisch. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen een vlakke lichtstraat willen laten bouwen voor hun woning maar dit is niet altijd mogelijk.

De juiste oppervlakte

Voor het laten bouwen van een vlakke lichtstraat moet het dak van de woning de juiste oppervlakte hebben en dit is niet het geval bij alle type woningen. Als het dak helemaal vlak of plat is kun je een vlakke lichtstraat laten bouwen zonder enkele probleem maar bij andere type daken wordt dit mogelijk. Als je wilt weten of het mogelijk is om een vlakke lichtstraat kun je advies inwinnen bij een expert.

Offerte vlakke lichtstraat

Wanneer je een offerte aanvraagt voor het laten bouwen van een vlakke lichtstraat komt je er ook meteen achter of het mogelijk is. Bij het opstellen van de offerte zal het bedrijf ook kijken of het mogelijk is om de vlakke lichtstraat te laten bouwen. Op deze manier weet je of het mogelijk is en weet je ook meteen wat het gaat kosten om de vlakke lichtstraat te laten bouwen.