Carlspall
Image default
Health / Alternative

Wanneer snurken een probleem wordt

De oplossing | De werking

Snurken kan hinderlijke vormen aannemen indien “de snurker” daadwerkelijk voor overlast zorgt binnen zijn omgeving. Het geluid wat intensief snurken met zich mee kan brengen, zorgt voor de nodige decibellen en is maar al te vaak orzaak van separaat slapen van partners. 

Tijd voor verandering? De snurkbeugel vormt een geweldig alternatief om snurken terug te dringen. Een snurkbeugel is een soort gebit dat je indoet. Door het inbrengen van de snurkbeugel wordt de positie van de onder- en bovenkaak veranderd. Als de onderkaak hierdoor iets naar voren komt wordt achter in de keel ruimte gecreëerd. Daardoor stroomt de ademhaling soepeler in en uiten zal het weefsel achter in de keel minder trillen en dus geen snurkgeluid maken.

Onderhoud

In je mond zitten veel bacteriën. Het is daarom belangrijk je snurkbeugel goed schoon te maken in de ochtend. Je kunt hier speciale reinigingsmiddelen kopen, maar ‘grootmoeders recept’ werkt ook: wat groene zeep en azijn. Reinig je snurkbeugel nooit met (te) warm water, hierdoor vervormt de beugel en zal niet meer passend zitten.


Drie type snurkbeugels

Wij bieden 3 standaard snurkbeugels. De SleepPro Standaard (€32,50), de SnorFlex Snurkbeugel (€79,95) en de Somnofit (€109,95). De SleepPro bestaat uit 1 gedeelte en is wereldwijd een groot succes. De overige 2 bestaan uit uit 2 delen. Veel mensen ervaren dat als pretttiger omdat het gevoelsmatig beter lijkt te passen.

Voor iedereen geschikt?

Voor iedereen met eigen tanden is een snurkbeugel geschikt. Ook met een verankerde prothese is het mogelijk. Bij problemen met het kaakgewricht of ontstoken tandvlees adviseren wij om eerst contact op te nemen met een tandarts of KNO arts.

 

 

 

http://www.snurkbeugels.net/

Gerelateerde artikelen

Waarom je preventief een sportbrace zou moeten gebruiken

Bezig blijven

Trends in de cosmetische wereld