Carlspall
Image default
Health / Alternative

Trends in de cosmetische wereld

Trends komen en gaan, zo ook in de wereld van cosmetica. Er zijn momenteel wat trends in de cosmetische wereld die ook steeds populairder worden. Welke dat zijn lees je in dit artikel terug. Misschien wil jij ook wel een behandeling ondergaan?

De eerste trend is dat fillers en botox populairder dan ooit zijn. Dit zijn altijd al de meest gevraagde behandelingen geweest maar de vraag blijft maar groeien. Fillers zijn injecties waarbij volume wordt aangebracht. Meestal is dat in het gezicht. Botox zijn injecties waarbij spieren slapper worden. Dit gebeurt meestal bij rimpels om die te laten verdwijnen. Naast fillers en botox is het borstvergroten ook erg populair geworden. Steeds meer mensen doen dit door de invloed van social media. Dit is nu ook mogelijk zonder siliconen te gebruiken. Voorheen moest je altijd een vergroting doen met implantaten maar dat hoeft niet meer. Het is namelijk ook mogelijk om eigen vet te gebruiken van een andere plek. Dit heeft lipofilling, maar ook wateroplossingen kunnen gebruikt worden als alternatief voor implantaten.

Liposuctie is ook een erg populaire ingreep. Er zijn ook steeds nieuwe manieren hoe je dat kunt laten doen. Je kunt bijvoorbeeld een sixpack krijgen door liposuctie maar momenteel is liposuctie door vet bevriezen erg populair. Vetcellen worden dan bevroren waardoor ze echt verdwijnen. Er kan dan geen vet meer terugkomen op die plek. Je hoeft dus niet onder het mes om vet te laten verwijderen. Het is momenteel nog een dure ingreep maar dit zal wel veranderen. De onderkin wegspuiten is ook steeds vaker gevraagd. Een mooie kin krijgen was nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast zijn ooglidcorrecties ook populair. De ooglidcorrectie kosten liggen relatief vrij laag waardoor de drempel laag is. Een ingreep die al het langste populair is, en nu uiteraard nog steeds, is het nemen van een neuscorrectie. Beroemdheden namen dit heel lang geleden maar nu gebeurt het nog steeds veel, net als de beroemde facelifts.

https://faceland.nl/