Carlspall
Image default
Health / Alternative

Rug laten ontharen

De rug ontharen met behandelplan op maat

Denk je erover je rug te laten ontharen, schakel dan de specialisten van Sensitif in. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring met laserontharing en behoren tot de top van Nederland. We onderzoeken jouw huid nauwkeurig en stellen zorgvuldig het behandelplan samen, waarbij het aantal laserbehandelingen afhangt van de intensiteit van de haargroei. Na het traject ben je voorgoed van je overbeharing af en geniet je direct van een perfect resultaat. Je bent slechts enkele stappen verwijderd van een heerlijk gladde huid, dus waarom niet vandaag nog je eerste gratis consult inboeken?

Definitief ontharen van de rug

Voor het permanent laten ontharen van je rug is Sensitif de meest professionele kliniek met de beste service. Wij vinden dat ontharen een feest is voor je lichaam, want het leidt tot vrijheid, zelfvertrouwen, schoonheid en geluk. Hoe fijn is het dat je nooit meer hoeft te denken aan scheren, harsen of epileren, omdat je altijd een mooie stralende huid hebt? Onze laserbehandelingen zijn uiterst doeltreffend en de therapeuten werken zeer zorgvuldig. Wil je je lekker in je vel voelen op het strand, tijdens het uitgaan en bij bijzondere intieme momenten? Laat je dan overtuigen en maak vandaag nog een afspraak online.

Nauwkeurig en vakkundig de rug laten ontharen

Het beste advies over het ontharen van je rug krijg je van Sensitif. Met veel oog voor detail analyseren we aandachtig jouw huid- en haartype. Aangezien de mate van haargroei verschilt van persoon tot persoon, varieert het aantal benodigde laserbehandelingen rug per situatie. Tussen de behandelingen in zitten zo’n drie maanden. Voor de beste effectiviteit raden wij aan de huid niet bloot te stellen aan de zon. Mocht je ook je borst en buik willen ontharen, dan kun je de behandelingen probleemloos uitbreiden. Wil je je uitgebreid oriënteren op alle mogelijkheden, neem dan contact op voor een persoonlijk consult.