Carlspall
Image default
Health / Alternative

Global Hair

 

Global Hair heeft contact met de beste haarklinieken in Turkije waar u uitgevallen haren door middel van haartransplantatie terug kunt krijgen. De techniek die er gebruikt wordt is de effectieve FUE methode waar individuele follikels worden getransplanteerd van het achterhoofd naar de kruin. De haren die namelijk op de haarkrans groeien zijn onbeïnvloedbaar door hormonen die haarverlies veroorzaken. Zo kunt u met haar implantatie uw haardos permanent herwinnen.

Als u een professioneel consult wilt over het transplanteren van haren dan kunt u terecht globalhair.nl. Wij kunnen u informeren over alle mogelijke opties die u tot uw beschikking hebt en wat de kosten zijn. Zo kunt u een goede afweging maken bij welke kliniek u het liefste uw haartransplantatie laat uitvoeren.

Consult over haartransplantatie

Voor een goed advies over haartransplantatie kunt u terecht bij een consultant van Global Hair. U krijgt een consult op maat aan de hand van de huidige staat van uw hoofdhaar. Overigens kunnen we niet alleen adviezen geven over haarimplantatie dat betrekking heeft op haaruitval op de kruin van het hoofd. We kunnen bijvoorbeeld ook adviseren over wat u het beste kunt doen, naar welke haarkliniek u kunt gaan, met welke haarchirurg u een afspraak kunt maken en dat soort dingen meer als het gaat om andere opties. Zo is het mogelijk om baardtransplantaties en wenkbrauwtransplantaties uit te laten voeren. Iedereen kan daarom bij Global Hair aankloppen voor een consult.

FUE haarkliniek Turkije

Global Hair raadt aan om voor de FUE haartransplantatie methode bij een haarkliniek in Turkije te kiezen. Deze FUE techniek is uiterst vriendelijk aangezien het de hoofdhuid nagenoeg onbeschadigd laat. In vergelijking met FUT waarbij delen van huid worden weggesneden is deze methode waarbij follikels stuk voor stuk worden verwijderd en getransplanteerd vele malen effectiever en prettiger. Kies daarom voor haarimplantatie middels follikel extractie en maak een afspraak met een haarchirurg uit een Turkse haarkliniek via Globalhair.nl.