Carlspall
Image default
Health / Alternative

Hoe creëer je een luxe badkamer

Bij veel mensen voelt een luxe badkamer met een mooi uitzicht als de ultieme luxe. Gelijk hebben ze! Een badkamer waar je de dag lekker kan afsluiten door herboren eruit te komen. Wie wilt dat nou niet? Ga jij binnenkort verhuizen of wil je je badkamer renoveren naar een paleis? In dit artikel lees je een aantal tips om jou luxe badkamer te creëren.

 

Om een luxe sfeer uit te stralen kan een luxe douche niet ontbreken. Denk dan aan een regendouche waar je geheel onderstaat en het water zorgt voor een ontspannend gevoel. Daarnaast kan een lekker bad niet ontbreken. Denk dan aan een jacuzzi of een groot whirlpoolbad. In dit bad kan je met ze tweeën in en geeft een ultieme bad gevoel.

 

Naast de douche en badkamer zorgt een Sunshower voor de ontbrekende badkamer luxe. Dit is een lamp die tijdens het douchen voor een aangename tint en zorgt daarnaast voor een vitamine d tekort. De Sunshower zorgt door middel van de infrarood lampen vermindering van spierblessures en krampen. Dit allemaal in één douchebeurt. Dus twee vliegen in één.

 

Een toilet klinkt cliché, maar is een belangrijke plek. Naast de gebruikelijke bezigheid moet je er ook vertrouwelijk op kunnen zitten. Het is immers jouw toilet. Kijk bijvoorbeeld naar een toilet waar de deksel rustig naar beneden geremd wordt, zodat harde klappen niet meer ontstaan of eentje waar je het schoonmiddel vanuit een afvoer in goed zodat de toilet zichzelf reinigt. Hierdoor hoef je niet meer op je knieën de vervelende werkzaamheden uitvoeren en scheelt daarnaast veel tijd die je kunt gebruiken voor andere bezgheden.

 

Tot slot kun je met accessoires het plaatje compleet maken. Denk hierbij aan donkere neutrale handdoeken, een opzetkom of gouden kranen. Je kunt het je gek niet bedenken en je kunt ermee jou badkamer compleet maken

https://lavicta.nl/