Carlspall
Image default
Aanbiedingen

Antislip sokken tegen uitglijden

Heb jij ze al? Antislipsokken? Dit zijn nou echt de sokken voor in huis. En echt ideaal voor mensen die dagelijks op kousevoeten door het huis wandelen. Wist je dat de meeste ongelukken gewoon thuis gebeuren? Eén van de meest voorkomende ongelukjes thuis zijn verwondingen die zijn opgelopen door het uitglijden.

Als je op sokken door je huis loopt, is de kans op uitglijden best wel groot. Veel vloeren zijn glad en sokken zijn ook vaak erg glad. Antislipsokken daarentegen zijn juist stroef aan de onderkant. Ze hebben namelijk een rubber profiel, meestal rondjes op de voetzolen. En dat profiel zorgt voor extra grip op gladde vloeren zoals vloertegels, laminaat en zeil. Maar kijk ook uit met de trap. Je zult niet de eerste zijn die daar vanaf valt doordat je per ongeluk van een trede afglijdt. Het is dus heel belangrijk om antislipsokken in huis te dragen. Niet alleen voor ouderen. Maar ook voor jongeren!

En ze zitten heerlijk hoor. Daarnaast zijn ze vaak ook in meerdere kleuren te bestellen. Dus als jouw lievelingskleur knalroze is, ga je gewoon voor een mooi knalroze paar. De meeste mensen kiezen echter voor de wat meer neutrale kleuren zoals zwart, donkergrijs en grijs.

Zoals ik net al zei zijn antislipsokken er voor jong en oud. Voor kinderen zijn er speciale kindersokken met antislip zolen, voor dames, damessokken met rubberen antislip en voor heren, herensokken welke ook in extra grote maten verkrijgbaar zijn. Antislipsokken zijn niet overal te koop. Maar online vind je wel enkele webshops die ze verkopen. Bij Sokken-outlet.nl kun je bijvoorbeeld terecht, maar er zijn er natuurlijk nog meer. Wil jij dat jouw gezin en familie voortaan ook veilig door het huis kan wandelen? Koop dan voor je hele gezin een paar antislipsokken voor in huis! Lekker comfortabel én veilig!