Carlspall
Image default
Health / Alternative

Een zorgchalet op een camping, prima idee

Onlangs hebben we een fantastisch mooi zorgchalet op onze camping in gebruik genomen. Dit zorgchalet van Wernsen is voor onze camping het eerste zorgchalet dat volledig is ingericht om ook een zorgeloze vakantie te kunnen bieden aan iedereen met een beperking. Maar vanwege de grootte van het zorgchalet ook heel geschikt is voor een gezin dat er echt eens tussenuit wilt. Ondanks de intensieve dagelijkse zorg voor een gezinslid met een beperking. Het zorgchalet is geschikt voor 6 personen.

Een zorgchalet voor een zorgeloze vakantie

Ondanks een beperking toch zorgeloos en met het hele gezin samen op vakantie, dát is onze gedachte achter ons nieuwe zorgchalet op onze camping. Onze camping is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving waar iedereen in het gezin heerlijk kan genieten. Het zorgchalet heeft drie slaapkamers. Samen met Mantelzorg Wensen hebben we besloten om elke slaapkamer te voorzien van een hoog-laagbed en een gewoon bed. Natuurlijk is er een aangepaste badkamer met toilet aanwezig en douche(stoel). Ook de keuken is volledig aangepast aan ouderen en mensen met een beperking. Door de brede deuren is het gehele zorgchalet volledig rolstoeltoegankelijk uitgevoerd.

Een zorgchalet dat volledig ‘turnkey’ werd opgeleverd

Bij het accepteren van de offerte van Chaletbouw Wernsen zijn we overeengekomen dat het zorgchalet zogenaamd ‘turnkey’ opgeleverd zou worden. Zodat wij in principe niets meer aan het zorgchalet hoeven te doen. Op deze manier zou het zorgchalet direct klaar zijn voor ingebruikname door de allereerste gasten die ons nieuwe zorgchalet gehuurd hebben.

Dankzij prettige samenwerking kwam een oogverblindend zorgchalet tot stand

De samenwerking met Chaletbouw Wernsen voor ons eerste zorgchalet op onze camping is ons heel goed bevallen. En gezien de vele boekingen die wij al hebben mogen ontvangen, valt het nieuwe zorgchalet ook zeer in de smaak bij heel wat mensen. Dankzij de uitstekende service en goede zorgen van Chaletbouw Wernsen zijn we naast tevreden over de samenwerking ook erg trots op het eindresultaat. Natuurlijk hadden wij al de nodige ervaring wat chalets betreft, maar de kennis en kunde van Chaletbouw Wernsen kwam wat ons betreft zeer van pas bij deze bijzondere opdracht. Zij hebben ons het zorgchalet geleverd zoals wij dat voor ogen hadden, maar aangevuld waar nodig op het gebied van bijvoorbeeld rolstoeltoegankelijke zorg en diverse aanpassingen voor onze gasten met een lichamelijke beperking.