Carlspall
Image default
Health / Alternative

Een zorgchalet: het oog wil ook wat

Een zorgchalet staat gedurende lange tijd in uw achtertuin waardoor het belangrijk is hoe een zorgchalet er uit ziet. Daarnaast zijn er de bepalingen van de gemeentelijke welstandcommissie. Zeker bij een beschermd stads- of dorpsgezicht is het uiterlijk van een zorgchalet van belang. Bij Chaletbouw Wernsen kunt u kiezen uit verschillende modellen zorgchalets. Hierbij kunt u zelfs de indeling van uw zorgchalet voor een deel zelf bepalen.

Het zorgchalet Tiny

Het zorgchalet Tiny is een compacte zorgunit met meerdere mogelijkheden. Bij dit type zijn er voor de gevel verschillende mogelijkheden voor de afwerking. Als dit zorgchalet niet meer nodig is voor mantelzorg dan is deze geschikt als kantoorruimte aan huis.

Het zorgchalet model enkel chalet

Een zorgchalet in de vorm van een enkel chalet is een compact basismodel met veel mogelijkheden in de uitvoering. Zo kan het type Alaska helemaal naar uw wens worden opgeleverd. Dit zorgchalet met zadeldak heeft als gevelafwerking kunststof rabatdelen met houtnerfstructuur. Verder is er het type Florida, een strak en modern zorgchalet met grote raampartijen. De diverse kunststof gevelbekledingen geven dit chalet een luxe tintje. Nieuw is het zorgchalet Voorraad-model dat, indien mogelijk, direct te leveren is. Naast een moderne keuken heeft dit zorgchalet een overdekt terras.

Het zorgchalet model dubbel chalet

Bij deze zorgchalets heeft u meer leefruimte dan bij een enkel model. Het type Milton ziet er meer uit als een bungalow dan een zorgchalet. Net als het type Alaska heeft dit zorgchalet een zadeldak en als gevelafwerking kunststof rabatdelen met houtnerfstructuur. Voor nog meer luxe is er het type Milton V met zijn ruime veranda.

Het zorgchalet Arizona

Dit zorgchalet heeft een L-vormig ontwerp. Door dit ontwerp ontstaat een mooie zithoek en geeft ook meer mogelijk voor de inrichting van het zorgchalet. Voor de gevel zijn er verschillende afwerkingen mogelijk. Kortom door de vele mogelijkheden ziet elke uitvoering van het zorgchalet Arizona er anders uit.

Chaletbouw Wernsen

Bij Chaletbouw Wernsen wordt uw zorgchalet naar uw wensen op maat gemaakt en op de locatie geplaatst. Voor de oplevering heeft u de keuze tussen turnkey of casco. Kom gerust vrijblijvend naar ons toe met uw vragen over zorgchalets.

Gerelateerde artikelen

De winter is weer aangebroken

Last minutes naar de zon

Trends in de cosmetische wereld