Carlspall
Image default
Health / Alternative

E-sigaret webshop

Via een e-sigaret webshopkun je e-sigaretten, losse onderdelen en accessoiren bestellen en thuis laten bezorgen. Op websites zoals Mr.Joy.nl kun je van verschillende bekende merken mod, vloeistoffen en coils bestellen. Op de webshops kan je op verschillende manier betalen zoals met Ideal, PayPal, bank overmaking of met afterpay. Het is belangrijk om te weten of de webshop betrouwbaar is en kwaliteit producten verkoopt. E-sigaretten die in europa verkrijgbaar moeten voorzien zijn van de CE kenmerkt die getuigd van de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie onder de ROHS richtlijnen.

Een goede weebshop heeft altijd duidelijke informatie over de fabrikant, merk en producten en geeft garantie op zijn producten . Ook is het goed om de reviews te lezen over hoe klanten praten over de wenshop en producten.

Handig om weten

Een e-sigaret is een apparaatje waarmee je vloeistof elektronisch kan roken. Het elektronisch roken noemt men dampen. E-sigaret is de nieuwe vervanger van sde alom bekende sigaret die tabak verbrand.

Een e-siagret bestaat uit een mod, cleomizer en een batterij. Een e-sigaerte kan all-in-one zijn of je kan een losse mod kopen en deze combineren met een ander beijpassende cleormizer of batterij. DeCleomizer is het gedeelte waar de vloeistof moet komen voor het dampen. Hiervoor heb je nog bijpassen de copils nodig. De Coils zorgen voor de juiste rook plezier. De 0.5 Ohm coil voor direct over de long dampen of de 0.8 Ohm coil voor mond naar long dampen daarna vul je deze met de e-liquid.