Carlspall
Image default
Health / Alternative

De wereld verkennen

Op reis gaan is natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Je beleeft er vaak heel veel plezier aan om op vakantie te gaan en te zijn. Ook het voorbereiden van een vakantie is erg interessant en plezierig om te doen. Je waant je tijdens deze voorbereidingen namelijk al een beetje in het land waar je dan straks naar toe zult gaan vertrekken en waar je dus vakantie gaat vieren.

 

Er zijn ook een hele hoop reisblogs waarop je tips kunt vinden over reizen en waar de leukste plekjes zich verstoppen. Maar misschien dat je de bomen door het bos niet meer ziet, er zijn ook zoveel opties als het gaat om reisblogs. En je weet eigenlijk ook niet meer welke blog je wel kunt vertrouwen en welke blog je eigenlijk beter niet kunt lezen. Een aantal goede opties zijn de blog van het Reismeisje, maar Girls Love 2 Travel en Stop and Stare.

 

Het Reismeisje is de blog van Wendy, een dertig jarige vrouw die samen met haar partner de hele wereld over trekt. Ze geeft van ieder land een verslag met daarnaast hele handige tips, interessante verhalen en indrukwekkende foto’s die haar vriend maakt. Girls Love 2 Travel wordt geschreven door drie vrouwen namelijk Fiek, Manon en Vi. Zij hopen met hun blog andere vrouwen te inspireren om ook op reis te gaan. De drie dames willen graag dat vrouwen vaker op avontuur gaan en lekker zelf de wereld gaan verkennen.

 

Een andere goede opties in te kijken naar verhalen van andere reizigers, bijvoorbeeld ervaringen kras reizen. Maar ook shoestring ervaringen kunnen heel behulpzaam zijn. De ervaringen van andere reizigers geven namelijk nog een iets breder beeld dan alleen die van de reizigers met een blog. Deze  mensen zijn namelijk vaak toch iets eerlijker en eigenlijk heb je daar natuurlijk veel meer aan vergeleken met de mooie verhalen die je op de blogs kunt lezen.

https://www.dalreizen.nl

Gerelateerde artikelen

Efficiƫnt je huis verwarmen

De top 5 meest exclusieve soorten koffie

Muziek tijdens het sporten