Carlspall
Image default
Health / Alternative

Beter en gezonder leven dmv mindfulness

Of je nu 8 of 80 bent, op elke leeftijd kan je overbelast raken. Het meest recente nieuws dan 1 op de 4 studenten burn-outklachten heeft verbaast mij niets. Er wordt zo ontzettend veel van ons verwacht en in alles moeten we uitblinken en succesvol zijn. Falen is not done. En dat trekt een wissel op ons lichaam en onze psyche. Gek genoeg is falen goed voor een mens. Het maakt je weerbaarder en je leert dat je de ellende weer te boven komt. Maar nu leven we in een maatschappij van instant succes. Falen doet pijn en dat wordt ons nog eens extra ingewreven. Je moet stevig in je schoenen staan wil je hier weerstand aan bieden. Niet meelopen met de rest maar je eigen plan trekken. Dat is lastig maar tegelijkertijd goed te doen. In deze blog lichten wij een trainingsmethode toe die jou hierbij kan helpen.

Anders en gezonder leven met mindfulness

De essentie van mindfulness ligt in het anders doen van dagelijkse dingen. Een nieuwe mindset kan overbelasting voorkomen omdat je afleert om te piekeren en alsmaar met zaken in het vooruit bezig te zijn. Door in het nu te leven en ervaren wordt een mens rustiger. Met aandacht leven. Bewust zijn van alles wat je zintuigen zeggen. Luisteren naar signalen. Het zijn zo maar een paar dingen die bijdragen aan je gezondheid. En het is nooit te vroeg of te laat om daar mee te beginnen. Willen we niet allemaal een optimale kwaliteit van leven?

Neem contact op met mindfulness Zutphen

Mindfulness Zutphen helpt je graag verde door middel van een mindfulness training. Je zult in een groep een aantal weken bezig zijn met je nieuwe manier van leven. Resultaat is dat de oude destructieve manier naar de achtergrond raakt. En heeft je lijf eenmaal door dat de nieuwe manier fijner is dan zal de verandering zich doorzetten. Blijf wel altijd alert op je valkuilen. Ook daaraan wordt in de training aandacht besteed.

https://www.tanneverhulst.nl