Carlspall
Image default
Health / Alternative

Creatieve tuinontwerpen door Exalto Hovenier in Rhenen

Exalto Hovenier nabij Rhenen verzorgt tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud op locatie! Het bedrijf Exalto Hoveniers is opgezet op 1 april 2011. Het motto van het hoveniersbedrijf is ‘met een mooie tuin gaat elke locatie bloeien’. Wij laten de klanten verrassen door het aanleggen van de mooiste tuinen. Door de nauwe connectie met Exalto Buiten wonen kunt u gemakkelijk houtwerk voor in de tuin kopen. De eigenaar, Henk-Jan Exalto, heeft veel ervaring in het hoveniersvak en ziet in elke tuin potentie! 

Tuinontwerp hovenier Rhenen

Een tuinontwerp is de start voor een mooie, originele tuin! Exalto Hovenier nabij Rhenen tekent tuinontwerpen voor allerlei tuinen. De tuin van een nieuwbouwwoning, tussenwoning, hoekhuis, vrijstaand huis en meer. De tuinontwerpen van onze ontwerpers zijn creatief en uniek. Wij vinden het belangrijk om de klant er zoveel mogelijk bij te betrekken bij het ontwerpproces. Het tuinontwerp zal uiteindelijk volledig aan uw wensen voldoen. Nadat het definitieve tuinontwerp klaar is, starten we samen met u aan de planning en het beplantingsplan. 

Tuinaanleg en tuinonderhoud door Exalto Hovenier

Exalto Hoveniers kan vakkundig uw tuin aanleggen. Wanneer het tuinontwerp af is verzorgen wij de aanleg van uw droomtuin tot in de puntjes. Exalto kijkt naar alle aspecten die komen kijken bij de aanleg van de tuin. Grondwaarden, verwijderen of plaatsen van beplanting, straatwerk, en meer. Na de tuinaanleg kunt u heerlijk genieten van de nieuwe tuin. Tuinonderhoud is cruciaal voor het behouden van een mooie tuin. Wij vinden het belangrijk dat u makkelijk uw tuin kan onderhouden. Onkruid wieden, vegen, snoeien hoort daar allemaal bij. Exalto geeft u duidelijk advies voor onderhoud inclusief een beplantingsplan. Daardoor weet u precies hoe u de tuin kunt onderhouden in ieder seizoen!

Vertrouwde service 

Heeft u zin om uw tuin aan te pakken en om te toveren tot een droomtuin? Dan bent u bij ons  aan het juiste adres. U kunt gemakkelijk een afspraak maken met één van de tuinontwerpers. Zij helpen u graag en zullen u voorzien van advies, inspiratie en informatie over de werkwijze. Een afspraak is eenvoudig te maken via de website Exalto Hoveniers.nl. Exalto Hovenier heeft veel mooie tuinen aangelegd in de afgelopen jaren voor tevreden klanten in regio Rhenen. Wij gaan graag aan de slag met het ontwerpen en aanleggen van uw tuin!

 

Gerelateerde artikelen

Scriptie nakijken – Schoolbegeleider vs. Scriptium

Hoe wordt leer gemaakt?

De verschillen tussen bouten en schroeven