Carlspall
Image default
Banen en opleidingen

Verpleegkundigen gezocht

Coronavirus: Sociaal Verpleegkundigen gezocht!

Omschrijving

Het corona virus verspreid zich ontiegelijk snel en daarvoor bezitten wij extra handen nodig. In deze functie hou jij je als maatschappelijk verpleegkundige bezig met het promoveren van de gezondheid van volwassene groepen mensen. Je probeert ook natuurlijk gezondheidsbedreigingen in de zogenaamd ‘risico-doelgroepen ‘ te voorkomen/beperken. Zo gedurende deze gekke tijden ( chartervlucht corona-virus ) zijn maatschappelijk verpleegkundigen hard nodig om gezamenlijk toe te werken naar een ‘normale ‘ maatschappij waarin wij weer blakend kunnen leven op de wijze die wij voor ogen bezitten.

Een groot divisie van je werkzaamheden bestaat uit contactonderzoek. Hoe ga je ervoor zorgen dat mensen een goede gezondheid behouden en als dat een mindere gezondheid is, hoe ga je er dan voor zorgen dat de gezondheid verbetert. Hierbij kun je denken aan het regelen van voorlichtingen en het creëren van gezondheidsprogramma ‘s.

Gedurende de corona-uitbraak is het van belang om te bekende wie er risico ’s adviseren en wat de overige doelgroepen kunnen doen om niet ziek te worden. Deze kennisoverdracht zul je als maatschappelijk verpleger uitgerekend contracteren in verpleegplannen.

Organisatiebeschrijving

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnenshuis de overheid, het opleiding, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van vastpakken en borrelen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij maandag®.

Maandag® biedt jou een gelijkenis aan. Zelfverzekerdheid heb je dus, synchroon sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door geneesmiddel van ons omvangrijke netwerk aan opdrachtgevers en maandag® collega’s. Je wordt ingeschaald naar werkervaring en cao van de opdrachtgever.

Wil je kennis wat dit nauwgezet allen voor jou kan bezegelen? ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als pro in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk ( skype ) gesprek.

Functie opeisen

Afgeronde hbo-v cursus, liefst completeren met cursus maatschappelijk verpleegkundige agz

Ervaring als sociaal verpleger is een pré ervaring infectiebestrijding is een pré computer- en telefonievaardigheden big-geregistreerd sterk in teamverband

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/overheid.html