Carlspall
Image default
Banen en opleidingen

Vind je ergonomie belangrijk? Ben je enthousiaste ergotherapeut(e)?

Ergotherapeut

Stichting Pergamijn Limburg 6102RJ ECHT

Gezondheidszorg

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke restrictie :thuis of op een van haar locaties in midden- en zuid-limburg.

Het aanbod voor verblijven, werken, daginvulling en ontspanning is afwisselend en eeuwig spitsvormig op de individuele cliënt.

Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden kneden daarvoor de basis. Van daaruit aanreiken de cliënt, mensen uit zijn omlijning èn medewerkers van pergamijn tezamen het leven kleur. Ten behoeve van het gezondheidscentrum, vakgroep ergotherapie, is er rechtstreeks een vacature voor de functie van : ergotherapeut gem. 24 uur de ergotherapie is een vakgroep in het gezondheidscentrum pergamijn die ten behoeve van cliënten van pergamijn arbeidend is op diverse locaties in midden- en zuid-limburg. Als professional geef je door remedie van ontleding, treatment, begeleiding en advies invullen en uitvoeren aan diverse ergotherapeutische producten als kerks motoriek, si, zithouding en deelneming, verplaatsing, adl/pdl, productiviteit, vrijetijdsbesteding en onvrijwillige zorg en afbouw.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontstaan en dressuur van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carriére op jouw methode vorm te geven. Er is oprechte animo in zowel de cliënten als in jou. Voorts bieden wij : een wedde in consensus met de cao gehandicaptenzorg ; fwg 55 ( maximum € 3948, – op poot van 36 uur ) 144 verlofuren per jaar uitgaande van een volledig dienstverband en 57 subjectief budget levensfase uren ; een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker buitenkans kan bezitten bij de aanschaf van een tweewieler, tablet, smartphone of tablet, buitenkans met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer ; wij menen een kerks werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze. Onze personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, mus

https://www.vindazo.nl/keywords/ergotherapeut.html

Gerelateerde artikelen

Prioriteit toekennen aan ontwikkelaarsrollen bij een startup

Verpleegkundigen gezocht

Service Technieker Field Service Engineer