Carlspall
Image default
Relatie

Agressiebeheersing helpt u bij het beheersen van conflicten

Wanneer u wilt leren omgaan met agressiebeheersing bent u bij ons op het juiste adres. Het is namelijk wel handig dat u iemands agressie onder controle kan krijgen tijdens een belangrijke vergadering, of wanneer u gewoon een praatje maakt met iemand uit de buurt. Zo maakt u het voor anderen en vooral uzelf makkelijker. Tijdens de training voor agressiebeheersing leert u hoe u op een natuurlijke manieren kan handelen tijdens conflicten. De training voor agressiebeheersing geeft u inzicht over wat wel en niet een gewenste reactie is. De belangrijkste punten bij de training zijn dat u uw zelf onder controle houdt, agressief gedrag herkent en dat u weet hoe u moet handelen in dit soort situaties. Wanneer u dat eenmaal weet, kunt u zelf elk conflicten onder controle houden. 

Hoe de training eruit ziet

U leert bij de training voor agressiebeheersing hoe u het beste om kunt gaan met agressief gedrag van anderen. Ook leert u hoe agressief gedrag voorkomen kan worden in veel situaties. Voor het niet ontstaan van gevaarlijke situaties, is het van belang dat u een conflict op tijd herkent. Daarnaast leer u bij de training voor agressiebeheersing de verschillende vormen van agressie te onderscheiden en te controleren. Na de training voor agressiebeheersing weet u hoe u kalmte moet bewaren en beheersen, agressief gedrag kunt voorkomen, verschillende vormen van agressief kunt onderscheiden en hoe u het meest effectief op agressief gedrag kan reageren. 

Een training aanvragen of vragen

Wanneer u enthousiast bent geraakt voor de trainingen, kunt een training aanvragen op de site. Ook wanneer u vragen heeft kunt u op de site goed terecht. Hier staan namelijk alle contactgegevens die u kunt bereiken. U kunt ons namelijk bereiken door middel van een contactformulier in te vullen of door ons te bellen.