Carlspall
Image default
Relatie

Agressiebeheersing helpt u bij het beheersen van conflicten

Wanneer u wilt leren omgaan met agressiebeheersing bent u bij ons op het juiste adres. Het is namelijk wel handig dat u iemands agressie onder controle kan krijgen tijdens een belangrijke vergadering, of wanneer u gewoon een praatje maakt met iemand uit de buurt. Zo maakt u het voor anderen en vooral uzelf makkelijker. Tijdens de training voor agressiebeheersing leert u hoe u op een natuurlijke manieren kan handelen tijdens conflicten. De training voor agressiebeheersing geeft u inzicht over wat wel en niet een gewenste reactie is. De belangrijkste punten bij de training zijn dat u uw zelf onder controle houdt, agressief gedrag herkent en dat u weet hoe u moet handelen in dit soort situaties. Wanneer u dat eenmaal weet, kunt u zelf elk conflicten onder controle houden. 

Hoe de training eruit ziet

U leert bij de training voor agressiebeheersing hoe u het beste om kunt gaan met agressief gedrag van anderen. Ook leert u hoe agressief gedrag voorkomen kan worden in veel situaties. Voor het niet ontstaan van gevaarlijke situaties, is het van belang dat u een conflict op tijd herkent. Daarnaast leer u bij de training voor agressiebeheersing de verschillende vormen van agressie te onderscheiden en te controleren. Na de training voor agressiebeheersing weet u hoe u kalmte moet bewaren en beheersen, agressief gedrag kunt voorkomen, verschillende vormen van agressief kunt onderscheiden en hoe u het meest effectief op agressief gedrag kan reageren. 

Een training aanvragen of vragen

Wanneer u enthousiast bent geraakt voor de trainingen, kunt een training aanvragen op de site. Ook wanneer u vragen heeft kunt u op de site goed terecht. Hier staan namelijk alle contactgegevens die u kunt bereiken. U kunt ons namelijk bereiken door middel van een contactformulier in te vullen of door ons te bellen.Gerelateerde artikelen

Presentatietraining kan je helpen om te genieten van een fijne en mooie tijd

Waarom een mentor in Almelo?