Carlspall
Image default
Health / Alternative

Magento 2 hosting

Wanneer je een webshop wilt beginnen, kun je kiezen uit verschillende webshop systemen. Magento 2 behoort tot een van de populaire systemen waarvoor webwinkeliers kiezen. En dat is niet voor niets. Het is erg gebruiksvriendelijk en je behoudt de volledige controle over je webwinkel. Het heeft handige functies, zoals een zoekmachineoptimalisatie en een catalogusmanagement. Het oogt professioneel en het systeem groeit met je bedrijf mee.

Vindbaarheid

Het runnen van een webshop verloopt anders, dan wanneer je een fysieke winkel start. De vindbaarheid van je webwinkel is het allerbelangrijkste. Indien je kiest voor Magento 2 hoef je je hierover geen zorgen te maken. Je webwinkel wordt goed gevonden door alle zoekmachines. Daarnaast is het een professioneel systeem, waardoor klanten in een veilige en klantvriendelijke omgeving kunnen winkelen. Klanten kunnen alle artikelen overzichtelijk vinden en op een eenvoudige manier hun bestelling betalen. In het dashboard kun je zien welke bestellingen er zijn geplaatst en welke bestellingen je kunt verzenden. 

Ondersteuning

Niet alleen ervaart de klant het Magento systeem als prettig, maar als webwinkelier kun je prima met dit systeem uit de voeten. In het backoffice systeem zie je gelijk hoe het staat met je omzet, wat de conversie is en kun je het bezoekersgedrag in kaart brengen met Google Analytics. Daarnaast zie je precies wat er nog in voorraad is en maak je op een eenvoudige manier alle facturen. Om gebruik te kunnen maken van Magento heb je Magento 2 hosting nodig, zo behoudt je altijd een goede snelheid.

Gerelateerde artikelen

De 5 tips voor een supervoordelige elektronische sigaret

Voor en nadelen van valium

Burn-out