Carlspall
Image default
Bedrijven

Een professioneel SEO bureau waar ik terecht kon

Ik was op zoek naar een SEO bureau die mijn website kon verbeteren als het ging om SEO (Search Engine Optimalisation). Voor een paar maanden gebruikte we SEO om meer mensen naar onze website te krijgen en tot nu toe was het nog geen succes. Elke keer had ik problemen ermee en ging ik soms zelfs naar beneden in de ranglijst van Google. Ik had van alles geprobeerd, maar ik kon het beter voor nu aan iemand anders overlaten.

Mijn website laten optimaliseren door een SEO bureau

Ik had geen idee bij welk SEO bureau ik het beste terecht kon om mijn probleem zo snel mogelijk te laten oplossen. Natuurlijk had ik hier en daar wel research gedaan, maar toch was het een moeilijke keuze om te maken. Gelukkig had ik wel een paar intakegesprekken gedaan met een paar bureaus en daaruit bleek ik snel een keuze te kunnen maken. Het intakegesprek bij Doelbewust was erg fijn en ze kwamen erg professioneel en ervaren over. Dus na een goed gesprek en het bespreken van de details, liet ik hun mijn SEO overnemen en hopen op het beste. Ik wilde gewoon wat meer verkeer en hoger in Google komen door middel van zoekwoorden.

Dankzij Doelbewust meer verkeer op mijn website

Ik ben erg blij dat ik voor Doelbewust heb gekozen. Ze waren erg aardig en hielden mij erg goed up to date met alles. Ik kreeg bijna wekelijks een update schema van hoe alles ging en hoe ze het nog konden verbeteren. Ik merkte ook op de website dat er steeds meer mensen kwamen op de site dan vroeger. uiteindelijk werden min statistieken erg hoog en was mijn doeleinden volbracht. Dit had ik nooit zonder de hulp van Doelbewust kunnen regelen. Zij hebben mijn website een flinke boost gegeven waarmee ik verder kan.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten die Doelbewust aanbiedt? Bekijk dan eens de website via www.doelbewust.nl voor meer informatie over hun aanbod of kom eens langs voor een kennismakingsgesprek met een van de medewerkers.