Carlspall
Image default
Bedrijven

Software voor uitzendbureau: de oplossing

Het is een digitaal tijdperk waarin we leven. Het internet biedt talloze mogelijkheden, niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijven. Het grootste gedeelte van de sollicitaties vindt digitaal plaats. Internet leidt tot optimalisatie en efficiëntie op de arbeidsmarkt: het brengt vraag en aanbod, werkgever en sollicitant samen. De beste software voor uw uitzendbureau speelt in op die hang naar efficiëntie. De software is bedoeld voor detacheerders, recruiters, plus intercedenten, die op zoek zijn naar uniek talent dat op de arbeidsmarkt verborgen ligt – oftewel: ruwe diamanten om te polijsten. U vindt dit ruw talent met de software van Carerix.

Het besparen van uw tijd

Software voor een uitzendbureau schroeft de efficiëntie flink op en leidt tot een forse toename in gebruiksgemak. De software helpt u in no-time de beste resultaten te boeken, die zonder deze software niet mogelijk zijn. Door de software op slimme wijze toe te passen, werft u de beste, meest getalenteerde sollicitanten. Daarmee heeft u meer dan een streepje voor op uw concurrenten. U geeft ze het nakijken en kaapt de talenten voor hun neus weg.

De kracht van het ATS-systeem

ATS – het staat voor Applicant Tracking System: deze software voor uw uitzendbureau is speciaal bedoeld voor het samenstellen van geoptimaliseerde kandidatenlijsten voor al uw openstaande vacatures. Met behulp van een slim ATS-systeem kunt u bovendien zelf actief op ‘jacht’ gaan naar onontdekt talent. Alleen de recruiter met het beste ‘gereedschap’ legt talent bloot. Het voordeel van ATS is dat u alles in eigen hand heeft: u benadert werkzoekenden en hoeft niet te wachten tot deze solliciteren. Bent u op zoek naar ATS? U vindt het bij Carerix.

Zet een CRM-systeem in

CRM is een absolute must als software voor het uitzendbureau. CRM is de slimme afkorting van Customer Relationship Management. Het systeem helpt u met het optimaliseren van al uw klantgegevens. U zet deze daarna voor specifieke doeleinden in, waaronder ook sociale media. Ontdek de voordelen van dit systeem en benader de specialist hiervoor!

https://carerix.com/