Carlspall
Image default
Verbouwen

4 redenen om te kiezen voor een Erkend verhuisbedrijf in Brabant

Je bent op zoek naar een verhuisbedrijf in Brabant. Dan heb je de term Erkende Verhuizers wellicht al eens voorbij zien komen. Een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers is lid van de brancheorganisatie en daar kun jij als klant je voordeel mee doen. In dit artikel daarom vier redenen waarom jij bij je aanstaande verhuizing kiest voor een Erkend Verhuisbedrijf.

Veel opties voor het regelen van je verhuizing

Allereerst maakt een Erkend verhuisbedrijf de hele onderneming een stuk makkelijker. Aangesloten verhuisbedrijven kun je inzetten voor alle onderdelen van je verhuizing. Van het inpakken van je spullen in het oude huis, tot tijdelijke opslag van je spullen in een eigen opslag in Roosendaal of elders in de regio, tot het uitpakken en neerzetten van je inboedel in het nieuwe huis.

Garanties en verzekeringen voor een veilige verhuizing

Verhuisbedrijven die bij de branchevereniging zijn aangesloten hanteren duidelijke algemene voorwaarden en je krijgt een garantiecertificaat. Ook ben je verzekerd van een professionele verhuizing en weet je dat de opslag in Bergen op Zoom of Etten-Leur voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan is er dankzij dit keurmerk een geschillencommissie waar je een klacht of probleem neer kunt leggen.

Ervaring & service

Erkende Verhuizers zijn ervaren vakmensen die al jarenlang verhuizingen verzorgen. Van kleine particuliere verhuizingen tot grote bedrijfsverhuizingen. Met die ervaring komen ook allerlei handige hulpmiddelen zoals een verhuislift voor zware spullen op de bovenverdieping of een grote bakwagen zodat de hele inboedel in één keer meegenomen kan worden.

Een maatschappelijk verantwoord verhuisbedrijf

Tot slot zet de organisatie zich ook in voor de maatschappij. Zo dragen de deelnemende verhuisbedrijven bij aan verschillende internationale projecten en ontwikkelingshulp. Vaak zijn dit projecten die armoede of de CO2-uitstoot bestrijden. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Erkende Verhuizers zelf.