Carlspall
Image default
Bedrijven

Bitcoin koers weer op weg naar een nieuwe hoogte?

De afgelopen weken nam de koers van Bitcoin flink af. Veel mensen dachten dan ook dat deze correctie wel een tijdje zou doorzetten en anderen waren zelfs bang dat Bitcoin helemaal de grond in ging. Gelukkig gaat het de afgelopen dagen weer beter met de koers van de munt en zit het bijna weer op een recordhoogte. Hoe lang gaat deze koersstijging nog door en wat gaat er gebeuren? In deze blog bespreken we hier 2 mogelijke scenario’s over.

Bitcoin gaat weer een record behalen

Veel mensen hopen dat Bitcoin weer een record gaat behalen en dat de waarde van de munt nog meer gaat stijgen. Toch hebben de afgelopen dagen laten zien dat het niet alleen maar kan stijgen maar dat er ook soms een aantal dalingen nodig zijn. Sommige beleggers waren al in paniek en zagen een deel van hun vermogen in rook op gaan. Op dit moment staat de koers echter weer flink positief en wordt er zelfs verwacht dat voor mei 2021 een nieuw record hoogte behaald wordt. Als Bitcoin deze ontwikkeling blijft volgen zal het na de zomer op 300k per Bitcoin staan.

Bitcoin gaat dalen

Een minder fijn scenario is het tweede scenario. Dit houdt namelijk in dat de koers van bitcoin geleidelijk weer gaat afnemen en terug gaat naar $ 10000 of minder. Hoewel dit zeker mogelijk is, lijkt het steeds meer dat dit niet gaat gebeuren. Toch zijn er veel speculanten die zeggen dat we voor een bubbel staan en dat we binnenkort soortgelijke scenario’s als in 2018 meemaken. Niemand weet echter wat er gaat gebeuren. 

Koers van Bitcoin bijhouden

Bitcoin koers blijft een interessant iets. Je weet nooit wat het gaat doen en op het ene moment kan het heel veel waard zijn terwijl op het andere moment het alleen maar waarde verliest. Daarom is het ook niet duidelijk wat het juiste is om te doen in deze situaties, die keuze ligt namelijk bij jou.  Wil je investeren in Bitcoin? Ga er dan voor, maar let op! Beleg geen geld wat je niet kan missen!

https://www.cryptobenelux.com/bitcoin-koers/