Carlspall
Image default
Financieel

Voordelen van het bezitten van bitcoins in plaats van Fiat-valuta

Bitcoin kopen en verkopen doet u bij Bitcoin Meester 

Bitcoins is een digitale valuta uitgevonden in 2021 door een enkele persoon of een groep individuen met behulp van de naam Satoshi Nakamoto met het adres 0xaefdeacaebb. De valuta begon in 2021 te gebruiken met de introductie van de oorspronkelijke implementatie van de oprichting als gratis open source-software. Sinds de oprichting is de waarde van bitcoins dramatisch gegroeid en zijn ze nu een van de meest verhandelde valuta’s ter wereld. Er zijn momenteel ongeveer achtduizend gebruikers die toegang hebben tot het systeem. Dit artikel bespreken de basis van het kopen of verkopen van bitcoins.

 

Het eerste transactietype met bitcoins wordt een gedolven blok genoemd. Elke persoon die nieuwe bitcoins mijnen maakt, krijgt dit nummer toegewezen. Het is ook belangrijk op te merken dat, omdat er op een bepaald moment slechts een beperkte hoeveelheid mijnbouw is, deze transacties over het algemeen erg traag zijn. Als gevolg hiervan kan het tot een maand duren om een enkele transactie te voltooien. In tegenstelling tot normale transacties is het echter mogelijk om onmiddellijk een nieuw gedijnd blok te verkopen.

 

Mijnbouwactiviteit kan op twee manieren worden gemeten: actieve mijnbouw en niet-actieve mijnbouw.

Actieve mijnbouw verwijst ernaar nieuwe bitcoins in het netwerk te brengen. Niet-actieve mijnbouw verwijst naar oude bitcoins uit het netwerk. Er zijn twee verschillende methoden om dit te bereiken. Ofwel een peer-to-peer-computernetwerk of een centrale autoriteit is verantwoordelijk voor het brengen van nieuwe bitcoins in de economie.

 

Een belangrijke aantrekkingskracht van bitcoins is het gebrek aan overheidsverklaring of -regulering. Transacties op het netwerk zijn zelfliquidatie, wat betekent dat u niet hoeft te wachten op een goedkeuring van een derde partij voordat u uw nieuw verworven bitcoins kunt verkopen. Een andere aantrekkelijke factor is het gemak van toegang tot uw eigen persoonlijke portemonnee. U hoeft niet door een reeks gecompliceerde transacties te gaan om uw wijziging in deze elektronische valuta te krijgen.

Een Alice woont in Alicices House en hoeft alleen haar betaling via haar sleutel te doen, wat geheim blijft tot de volgende transactie.

 

Een andere reden dat mensen hebben gekozen om bitcoins te kopen in plaats van traditionele valuta’s is dat er geen algemeen belang is met de waarde van de cryptocoïne. Met uitzondering van enkele gebeurtenissen die de waarde van de Dollar van de Verenigde Staten kunnen beïnvloeden, heeft geen groot land geen bewegingen gemaakt om de status van bitcoins te wijzigen. Dit is een andere attractie voor gebruikers van deze nieuwe valuta. Zonder de dreiging van de inflatie is het niet nodig om zich zorgen te maken over de waarde van uw nieuw verworven bitcoins die omhoog of omlaag gaan.

 

In tegenstelling tot reguliere transacties is er geen kosten nodig voor iedereen om bitcoins te krijgen. Transacties zijn gratis, snel en handig. Een voordeel van het kiezen om bitcoins te krijgen in plaats van een traditionele valuta is het relatieve gemak waarmee transacties zijn voltooid. De snelheid waarmee u uw wijziging kunt krijgen, is ook sneller, omdat het niet nodig is om op internationale bankvereisten te wachten.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl