Carlspall
Image default
Bedrijven

4 Redenen waarom uw bedrijf ook bedrijfskleding nodig heeft

Kijk eens om u heen, vrijwel ieder groot bedrijf beschikt over bedrijfskleding en dat is niet zonder reden. Bedrijfskleding kent namelijk meerdere voordelen. Niet alleen stralen uw medewerkers de gewenste identiteit uit, bedrijfskleding kan ook wat doen met de tevredenheid van uw werknemers. Hoe precies en waarom bedrijfskleding ook voor uw bedrijf onmisbaar is. Dat gaan we u in dit artikel eens haarfijn uitleggen. Na het lezen van dit artikel bent u helemaal om en kunt u aan de slag met het bestellen van geschikte bedrijfskleding. 

Door weer en wind

Het is belangrijk om uw werknemers te voorzien van bedrijfskleding dat past bij de werkomstandigheden. U kunt daarom verschillende collecties maken voor de verschillende soorten medewerkers. Werknemers die zich bezighouden met b2b zaken hebben natuurlijk minder nodig dan werknemers die hard en zwaar werk verrichten. Heeft u bijvoorbeeld mensen die in de buitenlucht werken kunt u ervoor kiezen om softshell jassen te bedrukken met uw logo. Deze jassen zijn erg weerbestendig en daarom uitermate geschikt voor het hardwerkende buitenpersoneel. Voor de b2b medewerkers kunt u ervoor kiezen om simpelweg een overhemd te bedrukken.

Uitstekend reclamemateriaal

Vanaf nu betaalt u uw medewerkers niet alleen voor hun werkzaamheden, maar ook voor het zijn van reclamemateriaal. Omdat u er hoogstwaarschijnlijk voor kies om uw logo en huisstijl te verwerken op de bedrijfskleding zullen de bedrijfskledingstukken fungeren als reclameborden. Overal waar uw medewerkers komen confronteren zij potentiële klanten met uw merk. Erg handig want op deze manier bouwt u onbewust een voorkeurspositie op onder uw doelgroep. Wanneer een consument uw service of product nodig heeft zullen ze sneller voor u kiezen, omdat ze uw merk weleens voorbij hebben zien komen. Uiteraard kan dit ook in negatieve zin werken, bijvoorbeeld wanneer uw medewerkers ongewenst gedrag vertonen.

Tevredenheid onder werknemers

Ook onder de medewerkers zal er een toename van tevredenheid zichtbaar worden. Niet alleen worden zij voorzien van bedrijfskleding en hoeven ze deze niet meer zelf te kopen. Ook de onderlinge sociale verschillen worden kleiner dankzij de bedrijfskleding. Iedereen loopt in dezelfde kleding en dat komt de onderlinge sfeer uiteraard ten goede. Tevreden medewerkers stralen en dat doen ze niet alleen intern, maar ook extern. Een echte win win-situatie dus.

De productie van bedrijfskleding

De productie van de bedrijfskleding is niet onbelangrijk. Het is verstandig om te kiezen voor een bedrijf met goede service, hoge kwaliteit en een breed assortiment. Uiteraard zijn hier verschillende mogelijkheden voor.