Carlspall
Image default
Woning en Tuin

De leukste kerst tafelzeil printjes van dit jaar

Alle liefhebbers van kerstmis zijn al aan het aftellen. Nog even en dan mogen we dit gezellige feest weer vieren. Gezellig met vrienden en familie aan tafel onder het genot van een hapje en drankje spelletjes spelen en als slotronde vaak een heerlijk kerstdiner. Natuurlijk wil jij ook dit jaar je tafel weer tot in de puntjes aangekleed hebben. En wij hebben eens even gekeken welke kerstprintjes op je tafelkleed nu helemaal trending zijn…

Traditioneel kerst tafelzeil

Het is opvallend, maar het traditionele kerst tafelzeil blijft ontzettend populair. Dit is een hele bonte print met een sprookjesachtig tafereel. Een kerstman in de sneeuw met op zijn rug een tas vol cadeautjes. En natuurlijk de arreslee, diverse kerstbomen met kerstversiering en hertjes en konijnen. Ondanks dat veel mensen vandaag de dag juist van strak design houden, zie je dat ze met kerst even mogen afwijken. Dan mag alles best een beetje anders zijn. Alles voor een sfeervolle kerst.

 

tafelkleed kerst

 

Het tafelkleed met kerst sterren

Het tafelzeil met kerst sterren en brocante kerstballen is een vrij strak ontwerp. Bij Hiptafelzeil vind je deze print in twee kleurenvariaties, een lichte en een donkere print. We zien dat de meeste mensen in de winterperiode voor de donkere print gaan. Misschien vind je het ook leuk om te weten van wanneer mensen nou dit soort tafelkleden gaan aanschaffen. Dat begint meestal half november en loopt door tot vaak net voor de kerst. Sommige mensen komen er dan pas achter dat ze de tafel nog even leuk aangekleed willen hebben. Jammer, want eigenlijk kun je de hele maand december je tafelzeil al op tafel laten liggen. Zo kun je je de hele maand in kerst sferen vertoeven. Gezellig toch!

 

Het tafelkleed met de kerstkransen

Het tafelkleed met de kerstkransen heeft een heerlijke natuurlijke look. De ondergrond, van die steigerhouten planken, lijkt net echt. Echt de kerstkransen hebben een vrolijke uitstraling. Fijn van zeil is dat je na afloop van het feest je tafelzeil met een vaatdoekje kunt afnemen en daarna netjes kunt opbergen voor volgend jaar. We adviseren je om  het zeil dan opgerold weg te leggen. Dan heb je er volgend jaar namelijk ook geen vouwlijnen in en lijkt je zeiltje wederom als nieuw!

 

Het tafelkleed met rendieren

Tot slot komen we bij het lichtblauwe tafelzeil met rendieren. Een leuke Scandinavische look, modern ook. En zeker als je kinderen hebt, ook een aanrader. Laat je tafelzeil op maat snijden en bestel eenvoudig bij Hiptafelzeil.nl