Carlspall
Image default
Aanbiedingen

Hoe je met folie je keuken en meubels kunt stylen

In de wintermaanden, als het buiten koud en vroeg donker wordt, zitten wij Nederlanders maar wat graag thuis. Heerlijk met de kaarsjes aan bij de warme kachel. Voetjes op tafel en televisie aan. Omdat we in de winter zoveel uurtjes binnen spenderen willen we natuurlijk wel dat onze leefomgeving prettig aanvoelt. Dat doen we door leuke meubels te kopen, een mooi vloerkleed, wat leuke sierkussens en eventueel nog wat woonaccessoires. Ook als je een klein budget hebt, kun je op Marktplaats of bij de Kringloop veel leuke meubels kopen. En ja, die hebben soms een make-over nodig. Maar met behulp vaninterieurfolie is dat niet zo moeilijk!

 

Wat is interieurfolie precies en hoe werkt het?

Interieurfolie kun je vergelijken met plakfolie. Het is een van pvc gemaakte folie met daarop een print van bijvoorbeeld hout, een steensoort, een textielsoort of een getekende print. Het is zelfklevend waardoor je het bijvoorbeeld op je meubels kunt plakken. Ook de kastjes van je keuken en zelfs je aanrechtblad kun je hiermee prima beplakken.

 

Verschil in kwaliteit en prijs

Bij de aanschaf van interieurfolie kom je nog wel eens kwaliteitsverschillen en prijsverschillen tegen. Weet dat als je weinig voor een interieurfolie betaald, dat de kwaliteit best oké is, maar dat het nóg beter kan. Het professionele interieurfolie ‘Coverstyl’ is namelijk van een dikkere kwaliteit waarbij de structuur van de print zelfs voelbaar kan zijn. Vaak is de kleefkracht van het duurdere plakfolie ook beter en kun je zelf met het folie wrappen. De normale huis, tuin en keuken plakfolie rolletjes zijn vaak 45 centimeter breed en 2 meter lang. Dat is vaak niet voldoende om bijvoorbeeld een kastdeur mee te beplakken. In dat geval moet je dan al twee stukken folie naast elkaar plakken. Mooier is dan om met het professionele premium interieurfolie van Coverstyl te werken dat veel breder is en dat je ook in elke lengtemaat kunt bestellen. Zo kun je een brede kastdeur met één stuk folie beplakken en heb je niet het probleem dat patronen niet mooi met elkaar overeenkomen. Coverstyl is voor particulieren trouwens niet overal te koop. Bij Plakfoliewebshop kunnen klanten terecht als ze privé een stukje professioneel interieurfolie kopen.  Ook bedrijven die het plakwerk niet willen uitbesteden, maar gewoon zelf willen plakken, kunnen hier terecht voor hun folies.

https://www.plakfoliewebshop.nl/