Carlspall
Image default
Bedrijven

Een auto huren in Roermond

Wanneer je een auto wil huren dan is dat altijd mogelijk. Je kan om verschillende redenen een auto huren in Roermond of omstreken. Het kan dat je zelf geen grote auto hebt en een grote auto nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld omdat je met vrienden wil gaat toeren. Het kan ook zo zijn dat je een auto nodig hebt om te gaan verhuizen. In dat geval zou je misschien beter kunnen denken aan een bestelbusje. Hier gaat meer in en je hoeft dan dus minder vaak te rijden. Het kan ook zo zijn dat je een auto wil hebben om gewoon een dagje te gaan toeren. Je kunt dan bijvoorbeeld een oldtimer huren. Je kunt zelfs personenbusjes huren. Deze busjes zijn geschikt voor vriendengroepen of voor kinderfeestjes. Zo kun je met iedereen in een auto zitten. Dat spaart benzine en het is ook nog eens gezelliger. Benieuwd naar een auto huren? Lees dan verder.

 

Verhuur

Een auto huren in Roermond of omstreken kan bij verschillende verhuurders. Zo ook bij Adrem. Adrem heeft door heel Limburg vestigingen. Het fijne van deze verhuurder is dat ze maandag tot en met zaterdag open zijn. Zo kun je altijd een auto huren en ook weer een auto snel terug brengen. Bovendien heb je een 100% vervoersgarantie. Deze garantie houdt in dat je altijd op je bestemming aankomt en terug. Ook als je onderweg bijvoorbeeld een platte band hebt of iets anders aan de auto. Het verhuurbedrijf komt je dan ophalen en zorgt dat jij alsnog veilig op je plek van bestemming aankomt. Je hoeft hier dan niet voor te betalen. Waarom dit is? Adrem staat garant voor de kwaliteit van haar voertuigen.

 

Huurtermijn

De auto kun je huren voor zolang je wilt. Je kunt dit aangeven wanneer je de auto gaat ophalen. Je betaalt ook alleen voor de dagen dat je je auto in bezit hebt. Je betaalt ook voor de benzine. Dit staat allemaal netjes in een contract, dat je krijgt als je de auto ophaalt. Je moet hiervoor tekenen en pas dan krijg je de auto mee. Ben je te laat met de auto terugbrengen? Dan komt er €50,- per te late dag bij. Zorg dus dat de auto ook weer netjes op tijd is ingeleverd.  

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-roermond/