Carlspall
Image default
Dienstverlening

Dozenhal, het magazijn vol kartonnen dozen

Als u op zoek bent naar verschillende kartonnen dozen in verschillende formaten, dan bent u bij Dozenhal aan het juiste adres. Want Dozenhal is het grootste dozenmagazijn van Nederland. Heeft u een specifieke maat doos nodig voor bijvoorbeeld een pakket verzenden of voor je onderneming? Geen probleem! Wij regelen het voor je zonder enkele problemen. Bij Dozenhal hebben we namelijk meer dan 2.500 verschillende formaten waar u uit kan kiezen. Via onze website kunt u gemakkelijk uw offerte aanvragen en vandaag besteld is morgen al in huis geleverd.

Alle dozen van Dozenhal

Wat Dozenhal u kan aanbieden is meer dan alleen maar kartonnen dozen. Het is de optie om de formaten van de dozen zelf aan te passen naar jouw wens. Heeft u bijvoorbeeld een bepaald formaat nodig voor een pakket, alleen deze is niet in ons systeem te vinden? Dan kun je deze nog steeds aanvragen bij ons. Wij maken deze dan speciaal voor jou op maat zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden. Hierbij hebben wij een nieuw formaat in ons systeem zitten en heeft u het formaat waar u naar zocht voor nog steeds een goede prijs. Een echte win-winsituatie voor ons en de klant.

Meerdere diensten

Maar we verkopen niet alleen maar kartonnen dozen aan onze klanten. Wij hebben ook een kleine selectie aan verpakkingsmaterialen die je bij de dozen kunt kopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tape, folies, zakken en nog veel meer. Daarnaast bieden wij ook verschillende diensten aan voor de dozen. Namelijk onze bedrukkingservice, hiermee kun je jouw logo of design op de dozen laten drukken voor een goede prijs. Hierdoor hoef je niet nog een andere partij erbij te halen om alleen deze dienst voor je te regelen. Natuurlijk staan ook onze medewerkers voor je klaar om je te helpen met het design of het gereed maken ervan.

Bezoek onze website

Wil je meer weten over de producten en diensten van Dozenhal of vandaag al je offerte klaar maken, zodat je morgen je bestelling kan ontvangen? Bekijk dan eens de website van Dozenhal via www.dozenhal.nl voor mee informatie.

Gerelateerde artikelen

Waarom kies je slim met kunststof kozijnen?

Grafkunst van RVS

Voordelen van het gebruik van taxidiensten